Adrian Alexandrov şi-a abandonat afacerile din țară pentru Elena Udrea

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a avea grijă de copil
Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a avea grijă de copil

De când Elena Udrea a fost ridicată pe stradă de Interpol, logodnicul ei a rămas în Costa Rica pentru a avea grijă de fetiţa lor în vârstă de o lună şi jumătate. Nu ştie cât va mai sta acolo, însă în această perioadă a fost nevoit să îşi abandoneze afacerile din ţară, respectiv agenţia imobiliară şi un raion de peşte din Corbeanca.

Din secundă în secundă Elena Udrea aşteaptă o veste bună: să fie eliberată din penitenciarul ”El Buen Pastor”, din Vilma Curling, unde este închisă de pe data de 3 octombrie. Fostul ministru al Turismului şi-a petrecut perioada lăuziei printre deţinute, în condiţii de groază, însă acum aşteaptă să fie eliberată.

Udrea și-a mărit echipa de avocaţi care o reprezintă în instanţă, iar zilele acestea ar putea eliberată. „Şi-a mai angajat un avocat, şi-a întărit echipa. Trebuie să primească un răspuns în legătură cu posibilitatea de a reveni alături de copil. Nu ştiu dacă Interpol are vreun interes să atace o asemenea decizie. Mai e un termen pe 2 noiembrie, când va fi luat în calcul şi statutul de refugiat, şi pe cel de mămică”, a declarat avocatul acesteia, Veronel Rădulescu, la România TV.

Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a se ocupa de fetița pe care o are cu Elena Udrea

Până atunci, însă, logodnicul ei se ocupă în continuarea de fetiţa lor, Eva Maria, în vârstă de o lună şi jumătate. Adrian Alexandrov a plecat în Costa Rica pentru a petrece o săptămână, însă dată fiind situaţia actuală, acesta a fost nevoit să îşi prelungească şederea pentru a-şi îngrji nou-născutul. După cum se ştie, fostul manechin era implicat intens în două afaceri aici, în ţară, şi anume compania imobiliară Re/Max Estates, dar şi un raion de peşte în Corbeanca. Deşi afacerile erau la început de drum şi funcţionau bine, iată că Alexandrov a fost nevoit să renunțe la ele, cel puțin o perioadă. Dacă logodnica lui primeşte o veste bună din partea magisraţilor, atunci el ar putea să se ocupe din nou de ele.

Citește și:

Elena Udrea are sechestru pe toată averea. Suma este uriașă: 4,7 milioane de euro

Ce spune Adrian Alexandrov despre arestarea Elenei Udrea: «Am fost speriați»

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net