Adrian Năstase, în lacrimi în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai". Întrebarea care l-a făcut să plângă

Ultima actualizare:
Mama lui Adrian Năstase a murit în 2018, la 90 de ani
Mama lui Adrian Năstase a murit în 2018, la 90 de ani

Adrian Năstase a fost invitatul Denisei Rifai marți, 5 ianuarie, în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai". Fostul politician a răspuns unor întrebări delicate referitor la subiecte importante din viața sa, însă o singură temă abordată l-a determinat să lăcrimeze și l-a lăsat fără cuvinte.

Adrian Năstase a primit o serie de întrebări incomode din partea Denisei Rifai. Printre subiectele abordate s-au numărat tentativa de sinucidere, condamnarea la închisoare, aspecte ale scene politice în perioada în care acesta a fost premier. La toate acestea, Adrian Năstase a oferit răspunsuri mai mult sau mai puțin detaliate, însă a existat un subiect care i-a adus lacrimi în ochi și la care a refuzat să răspundă. 

Adrian Năstase, în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Adrian Năstase, în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Întrebat despre moartea mamei sale și dacă îi este dor de momentele petrecute de acesta, Adrian a răspuns "Haideți să trecem mai departe" și a lăcrimat. Mama fostului politician s-a stins din viață, în 2018, la vârsta de 90 de ani. La puțin timp după ce s-a stins, Adrian Năstase a publicat câteva rânduri emoționante despre cea care i-a dat viață. 

Implinise, de curând, 90 de ani.


    Mama lui Adrian Năstase a murit în 2018, la 90 de ani Sursă foto: adriannastase.ro
Mama lui Adrian Năstase a murit în 2018, la 90 de ani Sursă foto: adriannastase.ro

"S-a topit încet, în ultimile luni. La spital. Nu mai putea să-mi vorbească. Mă privea fix cu ochii ei incredibil de albaștri și-mi aducea aminte de căte și prin câte am trecut impreună. Poate că îmi povestea cum mă ducea, în clasele primare, la școala din curtea Catedralei Sf. Iosif, așteptând apoi să termin orele. Veneam, împreună, în fiecare zi, pe vreme frumoasă sau urâtă, din zona Colentinei, urcând în tramvaiul 21 și apoi în autobuzul care ajungea la Sala Palatului. Sau poate că îmi povestea cum s-a izolat în casă, refuzand să vadă pe cineva cât timp am fost la Jilava. Amintirile acestea nu pot fi împărtășite altcuiva. Poate totuși atunci când îl va reîntâlni pe tatăl meu, plecat cu 23 de ani mai devreme. 

Vreau să cred că au fost totuși și momente de bucurie în viața ei plină de sacrificii – realizările (câte au fost) ale surorii

mele și ale mele, apropierea de nepotii Andrei, Mihnea si Anda, strănepotul din cea de-a patra generatie.

Să-ti găsesti linistea, scumpa mea mamă și să ne ocrotești, de acolo de sus, așa cum ai făcut-o și până acum!”

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net