Adrian Streinu Cercel a demisionat după 19 ani la conducerea Institutului Matei Balș. Cine i-a luat locul

Ultima actualizare:

    Adrian Streinu Cercel a fost ales senator pe listele PSDfoto: Inquam Photos
Adrian Streinu Cercel a fost ales senator pe listele PSDfoto: Inquam Photos

Adrian Streinu Cercel a demisionat din funcția de manager al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, după ce a fost ales senator din partea PSD. Medicul Streinu Cercel a condus institutul timp de 19 ani. Dr. Maria Nițescu a fost numită manager interimar.

Adrian Streinu Cercel a demisionat din fruntea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București pentru că funcția de parlamentar este incompatibilă cu cea de manager de spital. Streinu Cercel a fost ales senator pe listele PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

În locul lui Streinu Cercel, la conducerea spitalului, ca manager interimar, a fost numită Maria Nițescu, medic primar la Matei Balș cu specialitatea igiena alimentației și nutriție, conform HotNews. Adrian Streinu Cercel era managerul Institutului Matei Balș de 19 ani.

Odată ales senator PSD și președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Streinu Cercel a decis să renunțe la funcția de manager al Institutului Matei Balș.

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel s-a vaccinat: "Dacă lumea nu înțelege că din acest virus se moare, e problema lor"

Adrian Streinu Cercel, al doilea pe lista PSD pentru Senat

Adrian Streinu Cercel a candidat la alegerile parlamentare din partea PSD, pe locul al doilea al listei pentru Senat. Medicul a refuzat să-și dea demisia odată cu anunțul candidaturii, susținând că pacienții au nevoie d eel în spital și în perioada electorală. „Nu consider că e normal să demisionez pentru că la Matei Balş sunt pacienţi internaţi care au nevoie de suportul meu ca specialist”, a declarat medicul, adăugând că va părăsi funcţia din spital când va deveni membru al Parlamentului. Întrebat dacă îşi doreşte imunitate pentru se teme de eventuale acuzaţii privind activitatea spitalului pe care îl conduce, Streinu Cercel a negat acest lucru. „Mi-e martor şi Cel de sus şi cei de pe Terra cu ceea ce am făcut la Matei Balş. Am avut Curtea de Conturi la Matei Balş, raportul a fost publicat în presă” a explicat medicul la vremea respectivă.

image
image
image
image
image
image
 Puteți include cu încredere în meniul de Paște produse alternative
image png
bani incasati la magazinul satesc jpeg
buletin jpg
Carne de pui jpg
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net