Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 1: „Eu o numesc o aventură”

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu a făcut schimbări radicale în viața și în cariera eifoto: Click!
Adriana Bahmuțeanu a făcut schimbări radicale în viața și în cariera eifoto: Click!

Fosta prezentatoare TV Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 1, marți seară, 18 august. Ea va participa la alegerile locale pe listele Partidului Ecologist Român.

„Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări. Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici, în frumosul cartier Chitila, cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită pe care nu o mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic.

E o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm? M-am hotărât să candidez, propunerea a venit din partea Partidului Ecologist. Cred că m-am gândit vreo cinci minute și am zis da.

E nevoie de idei și de soluții concrete pentru omul de rând, pentru cetățeni. Eu sunt om de stradă, eu vin din România reală, din Bucureștiul real. M-am născut în București și îmi doresc ca până la finalul zilelor mele să rămân tot aici”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la Antena 3.

Adriana Bahmuțeanu se gândește din 2011 să intre în politică

Adriana Bahmuțeanu spunea în urmă cu mai mulți ani că vrea să intre în politică. „M-ar tenta. Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia.

Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau aceleași culoar. Eu sunt mai ”comunistă” de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie”, mărturisea Adriana Bahmuțeanu în 2011. Fosta vedetă TV, care în prezent lucrează ca psiholog și consilier personal a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Certurile intense și împăcările dintre cei doi, de-a lungul timpului, care au culminat și cu 4 divorțuri, au ținut perioade întregi primele pagini ale ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net