Adriean Videanu, acuzat de complicitate la delapidare

Ultima actualizare:

A fost foarte discret în ultima vreme și doar pe la Mamaia a mai fost văzut. Fostul ministru Adriean Videanu a apărut astăzi la sediul DIICOT de unde a aflat că este acuzat de participație la ”complicitate la delapidare”.

Fostul ministru al economiei Adriean Videanu a declarat astăzi, 5 octombrie, la ieşirea de la DIICOT, că acuzaţia pe care i-o aduc procurorii în dosarul “Romgaz-Interagro” este de participaţie improprie la complicitate la delapidare.

“Este foarte lungă acuzaţia mea: participaţie improprie la complicitate la delapidare. Trebuie să mă lămuresc şi eu. Nu există nicio reluare, este vorba despre cursul firesc al oricărui dosar”, a spus Adriean Videanu, citat de news.ro.

În dosarul "Romgaz-Interagro” a fost infirmat înainte de a fi trimis în instanţă și trebuie refăcută ancheta, după ce rechizitoriul prin care omul de afaceri Ioan Niculae, Videanu şi alte persoane din conducerea companiei Interagro trebuiau să fie trimişi în judecată. Prejudiciul în acest dosar a fost calculat la fabuloasa sumă de 126 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net