Cum se mai simte Regele Mihai! „E sub atenta supraveghere a medicilor”

Ultima actualizare:

    Regele Mihai a fost diagnosticat cu cancer anul trecut și a suferit o operație
Regele Mihai a fost diagnosticat cu cancer anul trecut și a suferit o operație

Casa Regală a transmis, joi, că Regele Mihai (95 de ani) este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, şi are o stare de spirit bună. Principesa Elena încheie astăzi o vizită de câteva zile în Elveţia, unde a stat alături de tatăl său, la reşedinţa privată.

„Majestatea Sa continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialități, precum și în prezența unor devotați membri ai personalului Casei Majestății Sale, detașați în Elveția. La reședința privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detașate prin bunăvoința ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române. Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună”, se arată într-un comunicat transmis de Casa Regală a României.

Regele Mihai I s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net