Agențiile Loto s-au redeschis luni. Clienții, întâmpinați cu dezinfectant

Ultima actualizare:

    Primii jucători au și venit  ieri la agențiile Loto
Primii jucători au și venit ieri la agențiile Loto

Bucurie mare printre jucătorii obișnuiți cu extragerile Loteriei Române. Cele 1.900 de agenții Loto s-au redeschis de luni, 15 iunie, începând cu ora 14:00, iar primele trageri vor avea loc duminică, 21 iunie.

Ora14.00. La agenția Loteriei de pe str. Râmnicu-Sărat nr 20 din București, reporterul Click! și alți doi jucători așteaptă la ușa masivă de fier și numără secundele.

Clienții trebuie  să poarte mască  și să se dezinfecteze  pe mâini
Clienții trebuie să poarte mască și să se dezinfecteze pe mâini

Cu o punctualitate de invidiat, casiera Veronica Rădulea ne deschide și ne poftește înăuntru. Vremurile în care toate drumurile duc la agențiile Loteriei Române s-au întors. ”Ne era dor de dvs cum cred că vă era și dvs de noi. Avem vești bune. Prețurile sunt la fel, doar inspirație să aveți”, ne spune Veronica. ”Stați așa. Nu intrați. Mască, dezinfectant, păstrați distanța”, ne face casiera instructajul.

Agențiile loto nu mai seamănă cu ceea ce au lăsat jucătorii în martie când au fost organizate ultimele extrageri la 6 din 49, 5 din 40 sau celelalte jocuri ale Loteriei Române. ”Am jucat un bilet la 6 din 49 cu numerele 2, 3 7, 9, 20 și 27. Sper să fie cu noroc că le aveam numerele astea în cap”, ne zice Dragoș Mihai Crăciunescu un electrician actualmente șomer care și-a încercat norocul.

Reporterul Click! așteaptă  acum extragerea de duminică
Reporterul Click! așteaptă acum extragerea de duminică

”Eu am pus numerele la nimereală. Ce o fi, o fi”, se bagă în seamă și Doru, un alt jucător. ”Eu acum 10 ani am dat un miliard unui băiat care nici nu știa să joace. Norocul te găsește el”, spune visătoare casiera Veronica. Variantele au rămas la prețurile dinainte de pandemie. O variantă simplă la 6/49 este 5 lei, la Noroc și 5/40 costă 3 lei, la Joker este 4 lei, la Noroc Plus este 2 lei, la Super Noroc este 1 leu, iar lozurile costă între 3 și 10 lei.

Primele extrageri vor avea loc duminică

Primele extrageri loto dupăredeschiderea de ieri vor avea loc duminică, 21 iunie, iar reportul este substanțial. Sunt puse în joc peste 2,5 milioane de lei report la Loto 6/4 și peste 7 milioane de lei la Joker, anunță compania Loteria Română. La Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro). De asemenea, la Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro). La Loto 5/40, la categoria I se înregistrează un report în valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei. Extragerile loto vor fi difuzate, așa cum s-a întâmplat și înainte de suspendarea jocului, în emisiunea „Românii au noroc” de la România TV, duminică, 21 iunie, începând cu ora 18.15, transmite Loteria Română. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net