Agentul de poliție pedofil refuză evaluarea psihiatrică: «Sunt bolnav de diabet, nu la cap»

Ultima actualizare:

    Agentul de poliție refuză expertiza psihologicăFoto:Inquam Photos
Agentul de poliție refuză expertiza psihologicăFoto:Inquam Photos

Agentul de poliție, Eugen Stan, care a agresat sexual doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei, refuză să fie supus unei expertize psihiatrice, au anunțat astăzi anchetatorii. Momentan, polițistul acuzat de pedofilie este arestat prevetiv pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii au făcut o percheziție la locuința sa din Măgurele, de unde au ridicat mai multe telefoane și laptopuri al căror conținut urmează să fie verificat în profunzime.

Eugen Stan refuză să fie supus unui examen psihiatric și are și un argument pentru care nu acceptă acest lucru. „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”, le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit în locuința sa din Măgurele o cameră în care agresorul ține zeci de jucării sexuale pe care a declarat că le folosea doar cu concubina sa. În telefoanele și în laptopul acestuia au fost găsite mai multe informații care îndreptățesc concuzia că Eugen Stan poate fi considerat deviant din punct de vedere sexual. Oamenii legii au descoperit mai multe discuții între pedofil și minori, discuții cu diverse femei în care tema principala este reprezentată de actul sexual, dar au descoperit și că agresorul frecventează site-urile cu conținut destinat adulților. 

Expertul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit despre comportamentul lui Eugen Stan , oferind o declarație postului de televiziune Antena 3. Avem de-a face cu un individ pe care, nu ştiu de ce, îl numim poliţist. Noi îi jignim pe poliţiştii adevăraţi, el nu a prins niciodată un hoţ. Se va ordona o anchetă, un examen psihiatric, chiar dacă refuză acest examen, îi va agrava situaţia. Omul acesta are un avocat care îl îndrumă. Omul acest invocă tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus şi testului poligraf”, a declarat Liviu Chesnoiu. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net