Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna, unde a avut loc un carambol cu cinci autoturisme. Tot pe A2, valorile de trafic sunt în creştere, pe sensul spre litoral, în zona nodului rutier de la Glina, anunţă Centrul Infotrafic.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localităţii  Drajna, judeţul Călăraşi, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: