Agresorul sexual care ademenea fetiţe în parcurile din Slatina a fost reţinut. Trei copile l-au recunoscut

Ultima actualizare:

    Agresorul sexual din Slatina a fost capturatFoto: adevarul.ro
Agresorul sexual din Slatina a fost capturatFoto: adevarul.ro

Bărbatul care aborda copii în în parcurile din Slatina și le cerea să îl însoțească a ajuns după gratii. Individul, care nu se află la primele fapte de acest gen, este acuzat de agresiune sexuală.

Trei copile, două în vârsă de 8 ani și una de 7, l-au recunoscut pe individ ca fiind cel care a intrat în vorbă cu ele și le-a cerut să meargă cu el să găsească o anumită adresă. Dacă două dintre ele au fost salvate din mâinile bărbatului dubios, o fetiță nu a avut acest noroc, fiind agresată sexual, spun anchetatorii, conform adevarul.ro.

Condamnat pentru agresiune sexuală   

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani care are a fost acuzat în trecut de aceleași fapte. El a fost a mai fost cercetat, judecat şi condamnat pentru agresiune sexuală după ce a molestat mai multe minore din Piteşti. 

Polițiștii din slatina l-au identificat în cursul zilei de 29 aprilie, l-au audiat și l-au reținut sub acuzațiile de agresiune sexuală şi tentativă de agresiune sexuală asupra a trei minore. Domiciliat legal în Piteşti, acesta stătea de puțin timp la bunici, în Priseaca, judeţul Olt. A lucrat o scurtă perioadă la o societate de construcţii din Slatina, însă acum era din nou în căutarea unui loc de muncă. 


    Bărbatul a agresat sexual o fetiță din SlatinaFoto: adevarul.ro
Bărbatul a agresat sexual o fetiță din SlatinaFoto: adevarul.ro

Fetiță de 8 ani, salvată de sora sa din mâinile individului  

În ultima săptămână, mai mulți părinți au sesizat prezenţa individului în mai multe zone din Slatina. Totul a culminat luni, 26 aprilie 2021, când o fetiţă de 8 ani a fost abordată într-un parc de joacă din cartierul Steaua şi determinată să-l însoţească să-i indice bărbatului o adresă. Sora mai mare a fetei a văzut totul de la ferestra apartamentului, l-a văzut pe bărbat cum o ia de după umeri pe sora sa şi pleacă împreună, aşa că a ieşit din apartament şi a strigat la copilă. Atunci bărbatul s-a speriat şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au ajuns la scurtă vreme, însă nu au mai reuşit să dea, atunci, de urma bărbatului care înainte să o abordeze pe copilă încercase acelaşi lucru, în acelaşi parc, şi cu un băieţel. 

Citește și:

Alertă în Slatina! Mai mulți copii, la un pas să fie răpiți de un bărbat care îi abordează și le cere să îl însoțească

Alba: Antrenor de tenis, condamnat pentru că a violat o minoră de 11 ani. Ce pedeapsă a primit

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net