Ai grijă la geantă! În autobuze se fură cel mai mult

Ultima actualizare:

Dacă eşti neglijent, buzunarul tău nu este în siguranță nici în oficiile poştale, farmacii, pieţe, restaurante sau chiar în biserici, conform revistei Prevenirea Criminalităţii, citată de B365.ro.

Majoritatea hoţilor sunt bărbaţi tineri, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 29 de ani, au doar 8 clase absolvite şi sunt şomeri. Aproape jumătate dintre ei nu sunt la prima faptă comisă.

Ţinta tâlharilor sunt tinerii între 19 şi 29 de ani. Din aceeaşi sursă află, că, în 2012, cea mai tânără victimă a furtului avea doar 7 ani, iar cea mai vârstnică, 90 de ani. Printre profesiile cel mai des reprezentate în statistica victimelor infracţiunii de furt se numără: avocaţii, juriştii, medicii, economiştii, managerii, dar şi angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit Codului Penal, tâlhăria se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 12 ani, dar mulţi dintre cei prinşi nu ajung să-şi ispăşească întreaga pedeapsă, din cauza faptului că sunt eliberaţi pentru bună purtare.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net