Ai reduceri importante cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Marinela Vlad  a câştigat 1.000 de lei  cu ziarul preferat
Marinela Vlad a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat

Bani, super-maşini şi reduceri importante la produse extrem de utile pentru casă sau gospodărie. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Click! pentru cititorii săi fideli.

La această ediţie sunt puse în joc 2.700.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.

De exemplu, poţi câştiga reduceri la saltelele de pat, pături, pilote, vase de gătit sau încăţăminte de calitate. Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea. Premiile constând în reduceri la produsele Dormeo, Delimano și TopShop se revendică la numărul 0372.134.073, tarif normal, zilnic între orele 07.00-19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere.

Mai sunt în joc: maşini, bani cash şi mii de alte surprize. Cititorii noştri fideli se pot alege cu un autoturism Dacia Duster, o Dacia Sandero, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de gătit, sticle de vin, portofele cu bani, robinete electrice. Vă dorim mult succes!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net