Aici copiii au interzis! Hoteluri pentru adulți, în Mamaia și Vama Veche

Ultima actualizare:

    Conceptul adult only este căutat în  toată lumea, în special în staţiunile  cu plajă şi sunt destul de răspândite  în Grecia, Turcia şi Spania
Conceptul adult only este căutat în toată lumea, în special în staţiunile cu plajă şi sunt destul de răspândite în Grecia, Turcia şi Spania

Linişte, mic dejun până la ora 13.00 în cameră şi un pahar de şampanie alături de cafea. Astfel de răsfăţuri sunt primite de turiştii care aleg să se cazeze în hotelurile pentru adulţi.

Vacanţa destinată doar adulţilor vă poate stârni imaginaţia, însă nu ascunde decât o oază de linişte şi multă relaxare. Astfel de hoteluri există de puţin timp şi la noi şi sunt pline deja până la sfârşitul lui octombrie. Două dintre ele se află la mare, în staţiunea Mamaia, respectiv în Vama Veche, iar cel de-al treilea în Delta Dunării. 

  • Pe lângă multă linişte şi intimitate, micul dejun în astfel de locuri se serveşte târziu, spre orele prânzului şi eventual în cameră. În plus, lângă obişnuita cafea, se află un pahar de şampanie, după cum spune chiar proprietarul Hotelului Tagoo din Vama Veche, unde camera pe noapte este în plin sezon 380 de lei. La el sunt primiţi tinerii de la 17 ani în sus, dar se cazează şi cupluri care au copii, care preferă să-i lase acasă pentru a se bucura de puţină intimitate. Alţii aleg destinaţia ca să-şi rezolve problemele apărute în relaţie. Locaţia are piscină, iar zarva de la un hotel obişnuit, unde sunt mulţi copii, e înlocuită cu muzică în surdină.
  • În nordul staţiunii Mamaia a fost deschis anul trecut New Splendid, de 4 stele, care merge pe acelaşi concept: vacanţa fără cei mici. O cameră dublă porneşte de la 450 de lei pe noapte.
  • În Deltă, la Dunavăţu de Jos, aveţi la dispoziţie Casa Biota Boutique, de 5 margarete, despre care turiştii spun că este superbă. ”Am apreciat liniştea şi senzaţia că totul este conceput pentru relaxarea ta”, mărturiseşte Mihaela. Un sejur de trei nopţi cu mic dejun, pentru două persoane, costă aproximativ 1.100 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net