Aici te angajezi dacă nu ai un loc de muncă

Ultima actualizare:

    Confecționerii sunt printre cei mai căutați pe piața muncii
Confecționerii sunt printre cei mai căutați pe piața muncii

Nu ai un loc de muncă sau vrei să-l schimbi? Află că în evidențele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt disponibile 27.042 de joburi. Cele mai multe sunt pentru persoanele care cu studii medii sau școli profesionale.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.894), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.313), lucrător comercial (1.086), muncitor necalificat în industria confecţiilor (976), confecţioner-asamblor articole din textile (662), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (638), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (551), manipulant mărfuri (543), lăcătuș mecanic (460), sudor (443).

1.451 de locuri sunt pentru studii superioare

Din cele 27.042 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.451 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc). Cele mai multe, 15.599, sunt pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate celor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante.

În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Bursa locurilor de muncă în Capitală

Prima bursă a locurilor de muncă va avea loc pe 12 aprilie, începând cu ora 9.00, la  Palatul  Național al Copiilor,  din Bd. Tineretului nr. 8-10, sector 4. Este vorba despre bursa generală la care pot participa toți cei intersați de un job, indiferent de vârstă sau de pregătire profesională.

Ofertele agenților economici se primesc până pe 10 aprilie la sediile agențiilor de sector. În acest moment, în București, sunt disponibile 5.377 de posturi vacante, dintre care: 3.225 pentru muncitori calificați, 1.123 pentru necalificați, 788 pentru persoanele cu studii medii și 241 pentru cei care au terminat o facultate.

Se caută de la menajeră, barman, vânzător, agent de securitate, vopsitor auto, sudor, vulcanizator, vopsitor lemn, electrician, legător manuale și până la profesor învățământ primar, metrolog, ofițer bancar, consilier juridic, inginer de sistem.

Toate ofertele le găsiți la Agenția Municipală a Forței de Muncă București, din  str. Spătaru Preda, nr.12, corp clădire A, sector 5.         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net