Al 65-lea. Nu îl uitați pe Răzvan, supraviețuitorul din Colectiv care s-a sinucis!

Ultima actualizare:

    Răzvan și Tina erau în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015. el a supraviețuit, dar Tina s-a sufocat în fumul toxicFOTO: Facebook
Răzvan și Tina erau în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015. el a supraviețuit, dar Tina s-a sufocat în fumul toxicFOTO: Facebook

Lui Răzvan Soroceanu i se spunea ”Estic” pentru că iubea răsăritul. Dar mai mult o iubea pe Valentina (Tina). Erau în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015. Răzvan a supraviețuit, dar Tina s-a sufocat în fumul toxic. După un an și nouă luni, Răzvan s-a sinucis. El nu este considerat victimă a tragediei din Colectiv. Este doar al 65-lea.

Pagina lui Răzvan ”Estic” se oprește la data de 29 iulie 2017. Pagina Tinei se oprește la data de 26 septembrie 2015. Valentina Florea este una dintre victimele găsite blocate în toaletă, în încercarea disperată de-a găsi o ieșire din Iadul din Colectiv.

Răzvan, supravietuitorul din Colectiv care s-a sinucis

Răzvan a mai supraviețuit un an și nouă luni, dar nu a mai putut face față psihic, lupta a fost prea grea pentru el. În ultima postare înainte de a-și lua viața a dedicat pritenilor o melodie. „Come Clarity“, In Flames.

”Mi se pare un pic nedrept ca în ziua aceasta sunt evocate public mereu doar 64 de victime de la Colectiv, iar Răzvan, care a mai întârziat puțin, este mereu uitat la numărătoare. Răzvan Soroceanu este a 65 victimă de la Colectiv, chiar dacă nu flăcările sau bacteriile l-au ucis pe el, ci prea marea dragoste pe care i-a purtat-o Tinei. Razvan Soroceanu si Valentina Florea mi-au fost colegi. Au fost niște oameni tare frumoși. Dumnezeu să-i ocrotească pe amândoi, împreună. Și Dumnezeu să-i țină alături și pe toți ceilalți 64”, a scris pe Internet unul dintre prietenii lui Răzvan și al Tinei.

Răzvan Soroceanu s-a sinucis din dragoste

Răzvan Soroceanu (36 de ani) a trecut prin Iadul de la ”Colectiv” și a scăpat nevătămat. În noaptea de 30 octombrie 2015, era în club cu iubita lui, gălățeanca Valentina (Tina) Florea, de 28 de ani. Erau colegi de muncă și formau un cuplu frumos și vesel.

Tina iubea viaţa şi era pasionată de scris, aşa că îşi făcuse un blog. "Nu e nimic mai lipsit de farmec decât o viaţă în care nu poţi să trăieşti pentru mai mult decât pentru acum. Pentru că, în final, cine nu şi-ar dori să traiască mai multe vieţi?", scria Valentina pe blog.

La un moment dat, în jurul orei 22.32, a spus că merge la baie, apoi a început infernul. Răzvan a căutat-o, dar a găsit-o la morgă.

„Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a declarat Răzvan la scurt timp după tragedia din Colectiv, într-o declaraţie pentru Observator TV.

La aproape doi ani de la tragedie, Răzvan a plecat după Tina (Valentina) Florea.

”Pentru toată suferinţa la care a fost supus băiatul, fizică şi psihică, părinţii îşi doresc ca Răzvan să fie înmormântat cu un preot, nu ca un sinucigaş, fără slujbă. Răzvan a iubit mult şi a murit din dragoste!”, ne-a declarat un apropiat al băiatului. 

Incendiul din clubul Colectiv

  • Pe 30 octombrie 2015, incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în timpul unui concert ce era susţinut de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War”.
  • La ora 22.32 a fost înregistrat primul apel la 112. Acesta anunţa o tragedie de proporţii, cauzată de aprinderea tavanului şi a stâlpilor de susţinere îmbrăcaţi în burete. Dispecera nu era convinsă de amploarea evenimentului. Primii salvatori care au ajuns la club au fost şocaţi de numărul răniţilor.
  • 27 de persoane au fost scoase decedate din club sau şi-au pierdut viaţa în primele ore. În final, 64 de persoane au decedat şi alte 146 au fost rănite.
  • Zeci de persoane cu arsuri grave au fost transportate în clinici şi spitale din Europa şi Israel, însă pentru cei mai mulţi dintre răniţi a fost prea târziu.
  • În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.

Citește și:

Coșmarul pe care îl trăiește zilnic o mamă care și-a pierdut copilul în „Colectiv”

Incendiu în Club Colectiv. Ultimele imagini din «clubul groazei»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net