Alarmă cu bombă în Bucureşti: «Dacă te urci în maşină, vei sări în aer!»

Ultima actualizare:

Marta Cristina Zaharia (49 de ani), profesor la Universitatea Tehnică de Construcţii şi şef laborator la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare URBAN, a tras sperietura vieţii ei. Ieri dimineaţă, când să plece spre locul de muncă, a primit un mesaj pe telefonul mobil, în care era înştiinţată că va muri dacă va pleca de acasă cu autoturismul.

„Dacă te urci în maşină vei sări în aer" suna ameninţător sms-ul. Disperată, femeia a anunţat imediat la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor şi a pirotehniştilor. În cel mai scurt timp, în parcarea blocului 14 de pe strada Zece Mese, din sectorul 2, aflată la o aruncătură de băţ de Calea Moşilor şi de vila designerului Cătălin Botezatu, au sosit autorităţile.

Oamenii legii au securizat mai întâi zona, cu atât mai mult cu cât locul unde se afla maşina era lângă un loc de joacă pentru copii.

Din fericire, ora destul de matinală, 8.40, nu i-a prins pe prichindei în mijlocul distracţiei. Autoturismul cu pricina, de culoare verde şi cu număr de Constanţa, a fost înconjurat şi cercetat de pirotehnişti. Aceştia şi-au dat seama, în câteva zeci de minute, că, de fapt, sub autoturism nu se afla nimic şi totul a fost doar o „glumă". Proastă şi inconştientă.

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că sms-ul primit de Marta Cristina Zaharia a fost trimis de fostul iubit al acesteia. Cei doi se despărţiseră în urmă cu câteva zile, iar bărbatul, în vârstă de 49 de ani, fusese alungat din locuinţa femeii.

Aşa se explică gestul necugetat al acestuia. Când a fost prins, asupra sa avea mai multe telefoane şi cartele sim. Cazul a fost preluat de procurorii Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, iar autorul riscă între trei şi zece ani de închisoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net