Alarmă falsă de incendiu la metroul de la Nicolae Grigorescu. Metrorex: «Nu a fost niciun incident»

Ultima actualizare:

    Protestul angajaţilor RATB i-a obligat pe bucureşteni să se înghesuie la metrou
Protestul angajaţilor RATB i-a obligat pe bucureşteni să se înghesuie la metrou

UPDATE 14:00 La ora 13:46  Metrorex a remis un comunicat de presă, în care directorul general Gheorghe Udrişte a denunţat "o stire falsă potrivit căreia în dimineaţa zilei de 10 mai 2012 s-ar fi declanşat un incendiu la un vagon de metrou în staţia de metrou Nicolae Grigorescu. Niciun vagon de metrou nu a luat foc la statia Nicolae Grigorescu din Capitală şi nici la vreo altă staţie de metrou. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii normale. Stirea difuzată pe unele canale de televiziune şi agenţii de stiri este falsă", se arată în comunicatul remis.

UPDATE 13:05 Informaţia dată de postul de ştiri Antena3, potrivit căreia azi dimineaţă un metrou a luat foc, a fost infirmată de un reprezentant Metrorex, contactat de b1.ro.

Informaţia a fost infirmată iniţial şi de către un reprezentant Metrorex, contactat de b1.ro. Potrivit acestuia, la metroul din staţia Nicolae Grigorescu nu a existat niciun incendiu, iar informaţia potrivit căreia mai mulţi călători s-au intoxicat cu fum este falsă.

"Nu a fost niciun incident. Este vorba despre o alarmă falsă. Am contactat dispeceratul, au confirmat că este o alarmă falsă", a declarat, pentru B1.ro, un reprezentant al Metrorex

Postul de ştiri anunţa, în urmă cu câteva ore, că metroul de pe ruta Preciziei - Anghel Saligny, a luat foc la staţia Nicolae Grigorescu, după ce unul dinr-un vagoan a început să iasă fum. Totodată, circulaţia pe masitrala respectivă ar fi fost întreruptă. Vagonul începuse să scoată fum de la staţia Unirii, aflată cu staţii înainte de Nicolae Grigorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net