Conducerea ALDE a decis să-l desemneze pe Călin Popescu Tăriceanu candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Decizia conducerii ALDE vine la o zi după ce PSD a anunţat că o susţine pe Viorica Dăncilă în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.


Încă o candidatură la alegerile prezidențiale din toamnă. Călin Popescu Tăriceanu a fost singurul candidat al partidului ALDE pentru preşedinţie, acesta fiind văzut drept un competitor redutabil pentru principalul favorit, Klaus Iohannis, , scrie adevarul.ro, citând surse politice.

Viorica Dăncilă a precizat zilele trecute că încă aşteaptă până pe 3 august să ajungă la o înţelegere cu ALDE şi Pro România pentru un candidat comun. Pe de altă parte, Victor Ponta a anunţat că Pro România îşi va anunţa candidatul pentru prezidenţiale în septembrie.

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la prezidenţiale

ALDE a votat, miercuri (24 iulie), în şedinţele forurilor statutare, ca liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul la prezidenţiale, decizia fiind luată în unanimitate, au declarat surse politice, pentru adevarul.ro.

Citește și

Prima Doamnă a României ar putea fi una dintre ele. Toate sunt frumoase și deștepte

Ce averi au politicienii. Tăriceanu deține șase apartamente, rudele i-au donat lui Dragnea un BMW X5

 
 
Loading...