Alegeri locale 2012: Primarii din principalele oraşe ale ţării

Ultima actualizare:

    Primăria Capitalei Sorin Oprescu: 7 Sondaj CCSB: 65% din voturi Contracandidat: Silviu Prigoană – 15,7%
Primăria Capitalei Sorin Oprescu: 7 Sondaj CCSB: 65% din voturi Contracandidat: Silviu Prigoană – 15,7%

Românii şi-au ales ieri primarii pentru încă patru ani. Click! a estimat corect nume­le candidaţilor care vor ieşi învingători, aşa cum v-a prezentat în ediţia noastră de vineri.

UPDATE. Fostul premier Emil Boc, preşedinte al PDL, a redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, obţinând 40,03 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul său de la USL, Marius Nicoară, a obţinut 38,97 la sută, potrivit rezultatelor furnizate de Biroul Electoral Municipal.

UPDATE. Biroul Electoral Central a dat publicităţii rezultatele parţiale ale alegerilor locale, după numărătoarea voturilor până la ora 12.00. Sorin Oprescu a obţinut 56,19% din voturi, iar Silviu Prigoană, 15,96%, la alegerile de duminică pentru Primăria Capitalei. Primăriile sectoarelor 3 şi 6 au fost câştigate de Robert Negoiţă şi Rareş Mănescu, cu 56% şi, respectiv, 49,95%, iar Andrei Chiliman, Neculai Onţanu, Cristian Popescu Piedone şi Marian Vanghelie au obţinut un nou mandat la sectoarele 1, 2, 4 şi 5, conform rezultatelor parţiale anunţate de BEM.

Citiţi aici detalii!

UPDATE 10.35 Rezultate alegeri CONSTANȚA Radu Mazăre a obţinut şi cel de-al patrulea mandat de primar al Constanţei.

UPDATE 10.24 Rezultate alegeri BRAȘOV George Scripcaru rămâne primar,iar Aristotel Căncescu președinte la Consiliul Județean. Asa ar arăta numărătoarea paralelă a voturilor din mai multe secţii de votare. Rezultatele sunt doar parţiale.

UPDATE 10.18 Rezultate alegeri SATU MARE După opt ani de conducere UDMR, doctorul Dorel Coica a reuşit să convingă sătmărenii că au nevoie de o schimbare. USL a câştigat Primăria Satu MareUPDATE 10.15 Biroul Electoral Central va face publice, luni, primele rezultate parțiale ale alegerilor locale din acest an, din care reiese că USL a obținut victorii zdrobitoare atât la consiliile județene, cât și în luptele pentru primării, adunând peste jumătate din voturile celor prezenți la urne. Citește aici rezultatele anunțate de BECUPDATE 09.53 Rezultate alegeri CLUJ NAPOCA Emil Boc este primar la Cluj-Napoca, după ce s-a încheiat numărătoarea voturilor în 70 de secţii de votare, din cele 159 existente la Cluj-Napoca. Răsturnare de situaţie: Emil Boc a trecut în faţa lui Marius Nicoară, după numărătoarea voturilor din 70 de secţii

UPDATE 09.50 Rezultate alegeri VASLUI Potrivit rezultatelor parţiale ale numărătorilor partidelor, marii câştigători ai alegerilor locale din judeţul Vaslui sunt cei de la USL care au câştigat toate primăriile municipiilor, cu excepţia HuşuluiUPDATE 09.43 Rezultate alegeri SLATINA Doi primari în funcţie ai unor oraşe importante din judeţul Olt, Gheorghe Anghel (UNPR) la Caracal şi Sorin Ghiţă (PNL) la Drăgăneşti-Olt, vor părăsi instituţiile pe care le-au condus - unul în ultimii 23 de ani, iar celălalt - în ultimii patru ani. În locul acestora vor veni Eduard Ciocăzanu (USL), respectiv Pantelie Rotaru la Drăgăneşti, de la PSD. Gheorghe Anghel pierde Primăria Caracal în favoarea lui Eduard Ciocăzanu (USL), Sorin Ghiţă pierde şi el Drăgăneştiul

UPDATE 09.39 Rezultate alegeri TÂRGU-MUREȘ Imediat după ce a aflat rezultatul sondajului Exit Poll, Dorin Florea, fostul și mai mult ca sigur viitorul primar al Târgu-Mureșului, le-a transmis pe Facebook un mesaj de mulțumire târgumureșenilor.

UPDATE 09.21 Rezultate alegeri PIATRA NEAMȚ Pinalti își păstrează funcția după o luptă cu adversarul Vasile Cătălin Drăgușanu, candidat din partea USL. Între cei doi, diferența a fost de 2600 de voturi. La șefia județului, șanse mai mari de a ajunge președinte le are Culiță Tărâță. Gheorghe Ștefan a obținut al treilea mandat de primar la Piatra Neamț

UPDATE 09.21 Rezultate alegeri SUCEAVA Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, conduce detaşat lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Suceava după numărarea voturilor din 64 de secţii. Flutur a pierdut şefia Consiliului Judeţean! Lungu s-a impus la limită la Primăria Suceava

UPDATE 09.08 Rezultate alegeri locale TÂRGU-JIU Numărătoarea paralelă a buletinelor de vot îl indică pe Florin Cârciumaru drept câștigător detașat al unui nou mandat în fruntea Primăriei Târgu-Jiu. Florin Cârciumaru a câștigat un nou mandat de primar al muncipiului Târgu-Jiu.

Constantin Mihuțescu, primarul comunei Baia de Fier și candidat USL pentru un nou mandat, a pierdut alegerile în fața preotului din localitate, Dumitru Turbăceanu. Primarul susținut de premierul Ponta a pierdut alegerile

UPDATE 09.06 Rezultate alegeri locale PITEȘTI  Tudor Pendiuc a câștigat cel de-al șaselea mandat de primar în fruntea piteștenilor, după ce și-a zdrobit principalul contracandidat de la PDL cu peste 70% din voturi.

UPDATE 09.03 Rezultate alegeri locale ZALĂU Chiar dacă la Zalău numărătoarea paralelă făcută de partidele politice nu s-a încheiat încă, victoria primarului în funcţie, Radu Căpîlnaşiu, este dată ca sigură şi încă la o diferenţă zdrobitoare de restul contracandidaţilor săi. Primarii de oraşe în funcţie au fost realeşi. Rezultate parţiale

UPDATE 09.00 Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL pentru funcţia de primar al Craiovei, a obţinut un procent de 52, 4%, conform datelor furnizate de EXIT-POLL IRES.

UPDATE 08.36 Candidatul USL Adrian Ţuţuianu a câştigat şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu 54,14 la sută, în timp ce actualul preşedinte al instituţiei, Florin Popescu (PDL), a înregistrat 33,48 la sută, arată rezultatele parţiale ale scrutinului de duminică anunţate, luni dimineaţă, de reprezentanţii USL.

UPDATE 08.30 Constantin Mihuțescu, primarul comunei Baia de Fier și candidat USL pentru un nou mandat, a pierdut alegerile în fața preotului din localitate, Dumitru Turbăceanu.

UPDATE 06:01 George Scripcaru rămâne primar la Brașov. Asa ar arăta numărătoarea paralelă a voturilor din mai multe secţii de votare. Rezultatele sunt doar parţiale.

UPDATE 04:44 Surpriză de proporţii la Giurgiu, acolo unde Uniunea Social Liberală a pierdut fotoliul de primar al municipiului. Pentru prima dată în istoria oraşului, acesta va fi condus de un independent. Nicolae Barbu este noul primar al municipiului Giurgiu, impunându-se cu un scor zdrobitor în faţa lui Lucian Iliescu.

UPDATE 03:31 Potrivit numărătorii paralele a partidelor, câștigător la primăria municipiului Buzău este Constantin Boșcodeală, primarul în exercițiu și șeful organizației județene a PSD.

UPDATE 02:20  Candidatul Uniunii Social Liberale, Ovidiu Portariuc, a câştigat alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani, potrivit rezultatelor numărătorii paralele efectuate de USL.â

UPDATE 01:49  Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a câştigat un nou madat la Primăria Sibiu, iar Martin Bottesch rămâne președinte al Consiliului Județean Sibiu, conform rezultatelor unui exit-poll realizat de Rondul de Sibiu.

UPDATE 01:44 Mircea Hava a câştigat cel de-al cincilea mandat ca primar al oraşului Alba Iulia, informează Mediafax.

La Ploieşti numărătoarea paralelă s-a încheiat, iar câştigator a ieşit candidatul USL Iulian Bădescu. Diferenţa dintre acesta şi candidatul democrat-liberal Andrei Volosevici a fost una foarte mică, de 2.000 de voturi.

UPDATE 01:09 Gheorghe Falcă a câștigat la alegerile locale organizate duminică un nou mandat de primar al municipiului Arad, potrivit unor numărătorilor paralele desfăşurate la sediile partidelor.

UPDATE 01:00 Candidatul USL Mircea Romocea a câştigat Primăria Năsăud. Ovidiu Creţu (USL) a câştigat Primăria Bistriţa cu 45 la sută din voturi.

UPDATE 00:14  Candidatul USL Emilian Frâncu ar fi câştigat Primăria Râmnicu Vâlcea, potrivit numărătorii paralele făcute de filialele mai multor partide. Emilian Frâncu ar fi obţinut circa 50% din voturi.

Click! a avut dreptate! Vineri, te-am provocat la un joc de imaginaţie şi te-am invitat să-ţi spui părerea asupra celopr care vor câştiga fotoliile de la sectoare.

Sectorul 1 Andrei Chiliman- Sondaj CCSB: 79% din voturi; Contracandidat:  Toader Paleologu – 13%

Sectorul 2 Neculai Onţanu- Sondaj CCSB: 48% din voturi; Contracandidat:  Dragoş Frumosu – 13%

simeon stalpnicul png

Sectorul 3 Robert Negoiţă- Sondaj CCSB: 65% din voturi; Contracandidat: Liviu Negoiţă – 23%

simeon stalpnicul png

Sectorul 4 Cristian Popescu-Piedone-Sondaj CCSB: 83% din voturi; Contracandidat:  Sulfina Barbu – 9 %

simeon stalpnicul png

Sectorul 5 Marian Vanghelie- Sondaj CCSB: 59% din voturi; Contracandidat: Mihai Atănăsoaie – 11 %

simeon stalpnicul png

Sectorul 6 Rareş Mănescu:Sondaj CCSB: 57% din voturi; Contracandidat: Cristian Poteraş – 19 %

simeon stalpnicul png

Estimarea noastră s-a dovedit 100 la sută corectă: patru edili rămân în funcţie, Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş pierd! Aseară la ora 21.00, în ţară, sondajele pe televiziuni îi dădeau câştigători pe candidaţii Puterii.

Potrivit C.C.S.B., citat de Antena 3, în Bucureşti situaţia e clară, nici un primar al Opoziţiei. La sectorul 1 Andrei Chiliman îşi păstrează fotoliul cu 79%.

Aceeaşi situaţie şi la sectorul 2 unde Neculai Onţanu a fost dat câştigător cu 48%, faţă de Dragoş Frumosu cu doar 13%. S-au schimbat lucrurile însă în sectorul 3, unde institutul de sondare l-a dat câştigător pe candidatul USL Robert Negoiţă cu 65%, în timp ce actualul edil 23%.

La 4 şi la 5 Cristian Popescu Piedone şi Marian Vanghelie rămân primari cu 83%, respectiv 59%. Ca şi la sectorul 3, în 6 a câştigat USL-istul Rareş Mănescu cu 57%, faţă de Poteraş care a fost votat de 19% din oamenii din sector. Capitala a fost adjudecată de edilul în funcţie, Sorin Oprescu cu 65,8%.

Lia Olguţa Vasilescu (USL) a câştigat Primăria Craiovei, cu 52,4%, potrivit exit-poll-ului IRES, difuzat de DigiTV.

rămâne primar rămâne Gheorghe Nichita, candidat din partea USL pentru un nou mandat. Acesta a obţinut 63,5 la sută din sufragii, potrivit exit-poll-ului IRES.

a revenit candidatului USL Nicolae Robu, care a fost votat de 51,6 la sută dintre timişorenii care au mers la vot, arată acelaşi sondaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net