Alegeri locale 2016. Imnul de campanie al lui Nicușor Dan: «Este Nicușor, un mare luptător»

Ultima actualizare:

    Alegeri locale 2016. Nicușor Dan este candidatul USB la Primăria Municipiului Bucureștifoto: Arhiva Personală
Alegeri locale 2016. Nicușor Dan este candidatul USB la Primăria Municipiului Bucureștifoto: Arhiva Personală

Alegerile locale 2016 continuă să stârnească râsul alegătorilor. Anul acesta, candidații la Primăria Capitalei au vrut să atragă prin sloganuri și campanii electorale care mai de care mai comice.

Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Municipiului București, încearcă să strângă voturi printr-un imn de campanie care, spun internauții, pare a fi, mai degrabă, o parodie.

„Sunt iar alegeri, se dă iar Bucureștiul, ne vom exercita, iar, dreptul. Au furat orașul, de 25 de ani, suntem blocați, ca-ntr-un trafic infernal. Nepregătiți sau neaveniți, primarii noștri nu s-au gândit la noi. Au luat mită, șpagă și au furat toți banii. Acum vor alt mandat, opriți-i, că trec anii. Bucureșteni, sunteți oameni, votați un om la Primăria Generală a Capitalei. Este Nicușor, un mare luptător, este primarul tuturor sectoarelor. Bucureșteni, sunteți oameni, opriți hoția-n Primăria Generală a Capitalei. Votați Nicușor, pentru viitor, pentru că e orașul nostru, nu al lor. Bucureșteni, sunteți oameni, votați un om la Primăria Generală a Capitalei. Este Nicușor, un mare luptător, este primarul tuturor sectoarelor. Bucureșteni, sunteți oameni, opriți hoția-n Primăria Generală a Capitalei. Votați Nicușor, pentru viitor, pentru că e orașul nostru, nu al lor. Pe 5 iunie, votați Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul!”, sunt versurile pe care echipa lui Nicușor Dan le-a fredonat cu mândrie pe fundalul melodiei „USA for Africa – We Are The World”.

Imnul de campanie al lui Nicușor Dan pentru alegeri locale 2016 a fost intens criticat de utilizatorii de pe Facebook, acolo unde a fost publicat. „Mă dor sinapsele, mă doare neuronu’, scărița și ciocănelu și mă dor toate cele când văd asemenea «producții» de amatori”, a scris un alegător, în rubrica de comentarii.

Pe de altă parte, susținătorii candidatului la Primăria Capitalei nu fac abstracție de bugetul pe care Nicușor Dan l-a avut la dispoziție. „Videoclipul e decent, mai ales că a fost făcut cu resurse limitate, punctează bine ce se întâmplă de 26 de ani în orașul ăsta sau mai degrabă ce nu s-a întâmplat”, a scris un alt cetățean, pe Facebook.

Alegeri locale 2016. Lista completă cu candidații la Primăria București

  • Mirel Amariţei - ProDemo
  • Daniel Barbu - ALDE
  • Cătălin Berenghi - independent
  • Nicuşor Dan - USB
  • Bogdan Diaconu - PRU
  • Petrică Dima - PSRO
  • Gabriela Firea - Alianţa PSD+UNPR
  • Iulia Gorea-Costin - PNŢCD
  • Niculae Neamţu - Partidul Republican
  • Cătălin Predoiu - PNL
  • Adrian Severin - PDS
  • Robert Turcescu - PMP

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net