Alegeri parlamentare 2020. Judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie vor fi desemnaţi, miercuri, prin tragere la sorţi, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


Alegeri parlamentare 2020. Desemnarea judecătorilor BEC, prin tragere la sorți

„În ziua de 9 septembrie 2020, orele 15.00 vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020”, anunţă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Şedinţa publică va avea loc la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, sala Secţiilor Unite, cu respectarea regulilor prevăzute în Instrucţiunile privind accesul în sălile ÎCCJ, stabilite prin Ordinul Preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr.138 din 13 mai 2020.

Alegeri parlamentare 2020. Campania electorală începe la 6 noiembrie

Perioada electorală aferentă alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie a început luni.

Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare va fi constituit în 11 septembrie, 22 octombrie este termenul limită de depunere a candidaturilor pentru circumscripţiile electrorale din ţară, iar campania electorală începe în 6 noiembrie şi se încheie în 5 decembrie, la ora 7:00.


 

 
 
Loading...