Viorica Dăncilă (55 de ani) candidează la alegerile prezidențiale 2019. Colindă țara ca să convingă alegătorii să vină la vot. A început să ”lase garda jos” și să povestească despre familia sa. A spus ce căsnicie are cu Cristinel și cum l-a înfiat pe Victor. Uite cum arăta Viorica Dăncilă la 27 de ani!


Viorica Dăncilă este în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale 2019. Cu această ocazie a acceptat să vorbească și despre familia sa, nu numai despre politică și contracandidați.

Ne-a oferit fotografii din tinerețe, când părul nu era coafat și nu era vopsit, alături de soțul Cristinel, pe când aveau 27 de ani de ani. Este o scenă emoționantă: doi părinți tineri ai unui copil înfiat de când acesta avea 4 zile.

Viorica Dăncilă, o căsnicie de 36 de ani

Iată ce spune Viorica Dăncilă despre căsnicia sa:

vd_cu_sotul_cristinel_dancila.jpeg

viorica dancila sotul cristinel dancila
Viorica și Cristinel Dăncilă sunt căsătoriți de 36 de ani
FOTO: Click!
  • Este căsătorită cu inginerul Cristinel Dăncilă de 36 de ani.
  • Au aceeași profesie.
  • S-au cunoscut în tinerețe.
  • Au crescut împreună, s-au maturizat împreună, în continuare au o relație bazată pe încredere, respect, iubire.
  • Împărtășesc aceleași valori, s-au susținut reciproc de-a lungul vieții, s-au sfătuit de fiecare dată când unul dintre ei a trebuit să ia o decizie importantă care putea afecta într-un fel sau altul viețile lor.
  • Soțul a încurajat-o în tot ceea ce a făcut, i-a oferit suportul necesar în toată cariera politică.
  • Cristinel Dăncilă: ”Am fost alături de ea toată viața, o iubesc și voi fi în viitor tot așa de mult alături de ea.”

Viorica Dăncilă a adoptat un băiețel

La 26 de ani, soții Dăncilă l-au înfiat pe Victor care avea 4 zile și plângea continuu.

viorica-cristinel_dancila-tineri-copil.jpg

viorica-cristinel_dancila-tineri-copil
Așa arăta tinerii părinți Cristinel și Viorica Dăncilă în 1990
FOTO: Click!

”Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi aş face-o din nou. Nu-mi doream să înfiez un copil. Eram pe 4 ianuarie 1990, eram inginer stagiar, eram în formarea unei cariere. În noaptea de 4 ianuarie 1990 eram de serviciu. Noaptea pe la 1-2 vorbeam cu o prietenă care era centralistă şi mi-a spus că e puţin necăjită. Mi-a spus că o femeie a abandonat un copil în spital şi plânge. Mi-a spus că va merge cu o prietenă dimineaţă să îl vadă şi dacă vreau să merg şi eu. Dimineaţă, am mers cu cele două prietene. Am mers şi am văzut copilul, am văzut un ghemotoc mic, de 4 zile, care plângea foarte tare, parcă îşi striga disperarea şi faptul că el e singur când toţi ceilalţi erau cu mămicile lor. Atunci am simţit că acesta e destinul meu, că trebuie să ajut acest copil. M-am dus acasă şi am vorbit cu soţul meu, nu a fost foarte încântat prima dată. Mi-a spus: «Totuşi, ai 26 de ani, eşti încă tânără, nu ştiu cum te vei descurca.» Eram la început de drum, aveam un apartament care nici nu era mobilat. Am spus că îl voi iubi sau voi învăţa să îl iubesc. Am vorbit cu mama, socrii mei, erau foarte reţinuţi. Au venit prieteni şi au spus: poate copilul are probleme de sănătate, nu ştii. Am fost de neclintit şi am spus că voi înfia acest copil. În 6 ianuarie m-am internat cu el ca să învăţ să îl hrănesc. Am stat în spital cu băieţelul meu două săptămâni. Deja nu mă mai dezlipeam de cel mic. Soţul meu s-a ataşat foarte mult de el. Mama mea l-a iubit enorm, l-a răsfăţat enorm”, a povestit Viorica  Dăncilă.

Când a aflat Victor Dăncilă că a fost adoptat

Victor are acum 29 de ani și este căsătorit cu Elena, din martie 2016.

victor_si_sotia.jpg

victor dancila-elena dancila
Victor Dăncilă are acum 29 de ani și este căsătorit cu Elena, din martie 2016
FOTO: Click!

A aflat că este înfiat la 15 ani. ”Avea vreo 15 ani, era mai rebel şi am încercat să îi spun că trebuie să-l pedepsesc. Mi-a spus: «Nu poţi să mă pedepseşti pentru că tu nu eşti mama mea.» I-am explicat atunci totul şi am plâns şi eu, şi soţul meu şi el şi am promis că nu vom mai vorbi despre acest lucru”, a adăugat Viorica Dăncilă. Ea a spus că s-a oferit atunci să îl ducă să-şi vadă familia biologică, însă el nu a dorit acest lucru. Mama lui Victor Dăncilă se numește Floarea Trocan, locuiește modest în satul Butești, județul Teleorman și are opt copii.

Citește și:

Viorica Dăncilă, după ce a ieșit din biserică: „Să îi dea Dumnezeu gândul bun lui Klaus Iohannis și să mă voteze!”

Dăncilă, vizită la târgul de la Dumbrăveni. A cumpărat roşii şi s-a fotografiat cu vânzătorii

 
 
Loading...