Alegeri prezidențiale 2019. O descendentă din os domnesc vrea la Cotroceni

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a anunțat că va candida din nou la funcția de președinte al României. Vor fi și candidați surprizăFOTO: adevarul.ro
Klaus Iohannis a anunțat că va candida din nou la funcția de președinte al României. Vor fi și candidați surprizăFOTO: adevarul.ro

Este îmbulzeală la fotoliul de președinte al României. Avem alegeri prezidențiale la sfârșitul anului 2019 și deja sunt anunțate candidaturi. Cea mai recentă, vine de la Mădălina Baroncea (45 de ani) care spune că este descendentă directă de Domn al Moldovei.

Este avalanșă de candidaturi la Alegerile prezidențiale 2019. Cel mai recent anunț vine de la Mădălina Baroncea, de 45 de ani, specialist în marketing.

Mădălina Baroncea (45 de ani) care spune că este descendentă directă de Domn al Moldovei. Va candida la Alegeri prezidențiale 2019
Mădălina Baroncea (45 de ani) care spune că este descendentă directă de Domn al Moldovei. Va candida la Alegeri prezidențiale 2019

Promite că în 10 ani, România va prinde din urmă Italia, vom avea autostrăzi, încă 12 tronsoane de metrou și boom economic. În plus, spune că va recupera tezaurul României de la Moscova.

”Sunt Mădălina Baroncea, am 45 de ani, și sunt specialist în marketing. Până în prezent sunt singurul independent și singura femeie care și-a anunțat candidatura la alegerile pentru funcția de Președinte al României în 2019. Legenda familiei tatălui meu este că suntem descendenți direcți ai lui Răzvan și Vidra, cunoscuți românilor din drama romantică cu același nume a lui Bogdan Petriceicu Hasdeu. În ultimii 400 de ani, eu și sora mea, de profesie arhitect, suntem primele fete născute în familie de la Vidra încoace. Ștefan Răzvan a fost Domnul Moldovei în 1595 și totodată un mare aliat al lui Mihai Viteazul în bătăliile împotriva turcilor și în lupta precoce a românilor pentru Unire. Unul dintre mesajele centrale ale campaniei mele electorale este «Împreună facem România Mare din nou – Unire!»”, a scris pe blogul personal Mădălina Baroncea.

Alegeri prezidențiale 2019. Ce promite Mădălina Baroncea

”Promisiunea mea este că în 2020 facem Unirea cu teritoriile românești din afară granițelor, Moldova, Cernăuți și Bugeac, pe calea tratativelor internaționale și a parteneriatului strategic cu Rusia. Strategia mea că Președinte este să aduc în 5 ani în România prin politică externă 200 de miliarde de euro prin renegocierea fondurilor europene și a parteneriatului strategic cu SUA, recuperarea datoriei Germaniei, a Cubei și a Tezaurului de la Moscova, atragerea de investiții strategice chineze. În 2020 primul an de mandat va începe construirea a 12 autostrăzi și 12 tronsoane de metrou bucureștean. În cel mult 3 ani Bucureștiul se va schimbă fundamental, rezolvând problema traficului și renovând tot centrul orașului, în parteneriat cu Primăria și Guvernul. România are nevoie de un boom economic și îl va avea! În 10 ani ajungem Italia din urmă!”, a scris candidata la președinție.

Alegeri prezidențiale 2019. Candidați surpriză

  • Cronologic, primul care şi-a anunţat în presă intenţia de a candida pentru Cotroceni în 2019 a fost Liviu Pleşoianu, parlamentar PSD. Încă din vara lui 2017 acesta îl provoca pe Klaus Iohannis la dezbateri televizate, apoi brava spunând că preşedintele nu are curaj să-l înfrunte. 
  • Următoarea declaraţie de intenţie prezidenţiabilă a venit din partea lui Mircea Moise, cetăţean român în vârstă de 75 de ani, născut în Basarabia şi crescut în Ardeal, actual rezident al Germaniei. Mircea Moise a fost maistru instructor, profesor de muzică şi inventator. Anunţul candidaturii, recepţionat în februarie 2018 de presa românească, l-a făcut pe o platformă online de limbă germană. 
  • Actorul Bogdan Stanoevici, directorul Circului Metropolitan Globus, a anunțat că vrea la Palatul Cotroceni. Decizia vine ca urmare a dorinței sale de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință. Va candida independent.
  • Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a anunțat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale din toamnă. ”Astăzi m-am hotărât să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea”, a spus Florentin Pandele la România TV.
  • Miron Cozma fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. “Luceafărul Huilei” va candida ca independent și susține că în curând va începe strângerea de semnături. ”Pentru a-mi putea depune candidatura am nevoie de cel puţin 200.000 de alegători, aşa că voi începe strângerea de semnături şi demararea celorlalte impuneri legale. Vă aştept cu drag, alături de mine, pentru a salva ţara de la dezastru şi a readuce românii acasă”, a anunțat Cozma.
  • Citește și

Miron Cozma se vrea preşedinte în 2019

Alegeri europarlamentare 2019. Rezultatele finale. Cine pleacă la Bruxelles

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net