Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, povestea broșei pe care o poartă în campania electorală

Ultima actualizare:

    De când a început campania, Viorica Dăncilă poartă o singură broșă, în formă de inimăFoto: dancila.psd.ro
De când a început campania, Viorica Dăncilă poartă o singură broșă, în formă de inimăFoto: dancila.psd.ro

Premierul Viorica Dăncilă (55 de ani) este în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale 2019. De când a început campania, Viorica Dăncilă poartă o singură broșă, în formă de inimă. Iată povestea bijuteriei din piept!

Ca și ceilalți candidați, zilele acestea Viorica Dăncilă străbate țara pentru a convinge cât mai mulți alegători să o voteze. Este elegantă ca de obicei, iar pe umăr poartă aceeași bijuterie: o broșă în formă de inimă.

”Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul. «Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!»”, povestește Viorica Dăncilă pe pagina oficială de campanie.

Viorica Dăncilă are colecție de broșe

Click! a aflat de ce poartă Viorica Dăncilă broșe, multe dintre acestea sunt de firmă.

  • Îi plac broșele, sunt accesoriile sale preferate și le împarte cu mare drag cu nora sa.
  • Are multe, diferite, de unele o leagă amintiri.
  • Prima broșă a primit-o de la soț, în urmă cu mulți.
  • O altă broșă dragă este cea pe care a purtat-o când a mers prima oară în Parlamentul European.
  • Admiră la femei când poartă un accesoriu și le încurajează să fie elegante, feminine, să poarte ceea ce le place, ce le face să se simtă bine și le dă încredere. Sunt foarte multe femei în România care poartă astfel de accesorii.
  • Una dintre broșele preferate este ”Inima românească”, cea pe care o poartă acum, în campanie. Îi este foarte dragă, o reprezintă această broșă pentru că ține foarte mult la România și la oamenii din această țară.
  • Inima Românească înseamnă și păstrarea tradițiilor, respect pentru cei în vârstă care au muncit și ne-au crescut, speranță pentru România, spune Viorica Dăncilă.
  • Sunt deja mai multe doamne din PSD care au dorit să poarte o astfel de broșă, precum cea a Vioricăi Dăncilă.
  • Viorica Dăncilă: ”Pentru mine, Inima Românească reprezintă un simbol al modului în care noi, românii, alegem în fiecare zi să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim viitorul. Ea înseamnă dragoste, emoție, speranță”.

Viorica Dăncilă, autobiografie

Viorica Dăncilă s-a născut pe 16 decembrie 1963, la Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Este prima femeie care ocupă funcția de prim-ministru, din 29 ianuarie 2018.

”M-am născut în 1963, la Roşiorii de Vede, într-o familie de oameni simpli, care au muncit toată viața lor. Îmi amintesc cu drag de acele vremuri și, chiar și acum, văd chipul mamei în culori vii. Învățăturile ei m-au purtat prin viață, chiar și mult timp după ce nu a mai fost lângă mine. Copilăria mi-am petrecut-o în Delta Dunării, acolo unde tatăl meu era detașat militar și, înainte de a termina școala generală, ne-am mutat la Ploiești, în județul Prahova. Acolo am absolvit cursurile Liceului Energetic, în 1982.

Pentru cei mai mulți din generația mea, n-au fost vremuri ușoare, iar neajunsurile acelor ani le-am resimțit și eu, ca toți ceilalți. Cu toate astea, am avut o copilărie frumoasă și așa am încercat, mai târziu, să îmi cresc și eu băiatul: într-un cămin liniștit, cu credință în Dumnezeu și dragoste de țară, de muncă și de semeni.

Am absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, în 1988, cu diplomă de inginer. Este și profesia soțului meu, cu care sunt căsătorită de 36 de ani și alături de care am întemeiat familia frumoasă pe care o am astăzi și pe care o iubesc enorm. Sunt cei care m-au încurajat mereu să merg înainte, deși nu a fost mereu ușor.

Fiul meu, Victor, are acum 29 de ani și decizia de a-l aduce lângă mine și soțul meu, când avea doar 4 zile, a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în această viață. Sunt mândră de el și îmi doresc, ca orice altă mamă, să-mi văd copilul trăind într-o societate stabilă și sigură, într-o Românie care dă oricărui tânăr șansa de a crește frumos și a se dezvolta, șansa de a-și face o familie și a-și vedea visurile împlinite”, povestește Viorica Dăncilă pe pagina de campanie.

Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la întâlnirea cu Papa Francisc. De ce și-a acoperit capul

Lucruri neștiute despre premierul Viorica Dăncilă. Ce face când nu este filmată

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net