Desfășurare impresionantă de forțe, ieri noapte, în București! Forţele de ordine au fost alertate din cauza unui bărbat care ameninţa că se aruncă de pe bloc. Din fericire pentru el, nu și-a dus planul la bun sfârșit, dar a ajuns la spitalul de psihiatrie.


Situație hilară în sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că s-a urcat pe bloc și are de gând să se arunce în gol, că nu mai vrea să mai trăiască. Imediat, zeci de polițiști, pompieri şi medici au pornit către adresa indicată, să-l oprească pe individ să-și ducă planul la capăt, scrie observatornews.ro.

Poliţişti locali şi naţionali, pompieri gata să folosească o autoscară, dar şi mai multe echipaje ale ambulanţei sosiți la fața locului l-au găsit pe bărbat nu pe acoperiş, ci la fereastra apartamentului său de la parter. Ca să nu se dezmintă, bărbatul a ameninţat că se va sinucide altfel. Într-un final, a sărit de la geam, însă de la parter, unde a fost prins de poliţişti şi încătuşat.

Individul a fost calmat de poliţişti şi dus apoi la un spital de boli psihice, pentru consult de specialitate. Vecinii bărbatului spun că acesta este violent şi a făcut deseori scandal în bloc.

Citește și: 

Timișoara: Un italian s-a aruncat în gol de la etajul 6, după ce iubita româncă l-a părăsit

Tentativă de sinucidere sau accident? O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc

 
 
Loading...