Alertă cu bombă la Curtea de Apel, unde se judecă ultimul termen în dosarul de corupție al Elenei Udrea. Clădirea a fost evacuată

Ultima actualizare:
19 mai 2020. Elena Udrea, la Curtea de Apel
19 mai 2020. Elena Udrea, la Curtea de Apel

O ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti a fost primită astăzi de autorităţi, iar instituţia e evacuată. Ameninţarea vine în ziua în care instanţa judeca ultimul termen din procesul de corupţie legat de finanţarea campaniei electorale din 2009. Şedinţa de judecată din dosarul Elenei Udrea a fost suspendată şi va fi reluată la ora 14.00.

„Astăzi, în jurul orei 10:40, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că  la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. La acest moment clădirea este evacuată, iar la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care urmează să efectueze verificări specifice”, anunţă Poliţia Capitalei. Anul trecut, autorităţile au mai intervenit la astfel de ameninţări la Curtea de Apel Bucureşti, în 29 iunie şi 14 octombrie. Ambele ameninţări s-au dovedit a fi false. 


    19 mai 2020. Elena Udrea, la Curtea de ApelFoto: Ionuț Mureșan
19 mai 2020. Elena Udrea, la Curtea de ApelFoto: Ionuț Mureșan

La audierile din faţa instanţei, care au avut loc anul trecut, fostul ministru PDL al Dezvoltării şi-a susţinut nevinovăţia. În mai 2017, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, pe care o acuză de instigare la luare de mită şi spălare a banilor, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor şi pe Ioan Silviu Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare, arată adevarul.ro.

Știre în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net