ALERTĂ! FERVEXUL, retras din farmacii!

Ultima actualizare:

Producătorul medicamentului Fervex a dispus retragerea acestui produs de pe piaţă, pentru că există suspiciuni că ar conţine floră microbiană atipică, informeatză rtv.net. În urma unor controale efectuate în Franţa şi Tunisia au apărut semne de întrebare în ceea ce priveşte produsul farmaceutic.

Medicamentul care a atras atenţia specialiştilor este Fervex cu aromă de zmeură, dar acesta se găseşte în prezent pe piaţa românească, retragerea medicamentului fiind doar o măsură de precauţie.

Au fost retrase loturile de Fervey pentru adulţi dar şi cele destitate copiilor.

”Propunerea producătorului este de a retrage toate produsele. Pe piaţa noastră nu există acest produs cu gust de căpşuni sau de zmeură. Dar au propus ca toate produsele Fervex să fie retrase pentru a verifica să nu cumva să  fie ş alte produse contaminate”, a declarat  Vasile Cepoi, consilier al primului-ministru pe probleme de sănătate.

Cu o zi în urmă, o decizie similară a fost luată în Tunisia, unde laboratorul producătorului Fervex a recomandat retragerea temporară a produselor de pe piaţă. Conform agenţiei de presă tunisiene TAP, loturile vizate sunt cele ale căror dată de expirare nu depăşeşte luna mai 2016.

Aceeaşi agenţie de presă notează că, în Franţa, Fervex a fost retras în urma unor controale de rutină efectuate în luna aprilie pe sortimentul cu aromă de zmeură, care a scos la iveală nereguli privind conţinutul de zaharoză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net