Alertă în Mangalia! Un bărbat a vrut să răpească un copil: „Era cu mâna în pantaloni până la cot”

Ultima actualizare:

    Un bărbat ar fi încercat să răpească un copil dintr-un parc din MangaliaFoto: pixabay
Un bărbat ar fi încercat să răpească un copil dintr-un parc din MangaliaFoto: pixabay

O mămică din Mangalia a povestit pe Facebook o întâmplare îngrozitoare prin care a trecut recent. Un bărbat ar fi încercat să îi răpească copilul, în parc. Femeia a explicat că tânărul dădea târcoale mai multor copii.

Bărbatul și-ar fi băgat mâna în pantaloni în timp ce se juca cu copiii, a povestit femeia îngrozită. Întâmplarea a avut loc în parcul Tosca din Mangalia.

„Aveți grijă când ieșiți în parc cu copiii! Tocmai am avut o experiență total neplăcută în parc. Umbla un tânăr înalt, slab, cu mâna băgată în pantaloni până la cot, dând târcoale copiilor. Eu și soțul l-am lăsat, l-am urmărit cum se comporta și ce are de gând să facă. Copiii mei se jucau cu mingea, el a început să se joace cu ei (cu mâna în pantaloni), pasau mingea unul de la altul, hi hi hi, îți place să te joci cu mingea, câteva mângâieri pe capul celui mic al meu,încă o tură de hahaha și încet, încet, îi pasa mingea din ce în ce mai departe de noi. L-am lăsat, l-am urmărit, până mi l-a luat de mână și plecau. Se îndrepta cu el spre ieșire! Bineînțeles că soțul meu erad eja în spatele lui și când a văzut că dă să se aplece să îl ia în brațe, l-a luat la bătaie și l-a gonit!”, a scris mămica pe Facebook, potrivit observator.tv.

„Nimic nu e prea sigur pentru copiii noștri!”

Se pare că mai mulți oameni știu de tânărul suspect, care pândește copii în parcul din Mangalia. El a mai fost văzut și în zona bisericii, în timp ce se juca cu copiii și încerca să le dea saleuri.

„Trezirea, oameni buni! Cu saleuri îi ia de lângă voi. Noi suntem de vină. Cu...lasă, mă, că îl cunosc, lasă că vine la biserică, lasă că nu știu ce. Cu lasă își face treaba! Dacă vă întrebați de ce l-am lăsat să ajungă atât de departe, ete tocmai de asta. Să vedem cum și în ce fel, sub ce pretexte și cât de ușor îi poate lua. În cazul nostru, situația era sub contrul, însă sunt atâția cu lasă, mă, că se trezesc la o bucată de noapte că își strigă copiii în parc și nimic. Aveți grijă. Vorbiți în parc una cu alta, dar cu ochii pe copii. Nimic nu e prea sigur pentru copiii noștri!”, le-a sfătuit femeia pe celelalte mămici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net