Polițiștii din Slatina sunt în alertă după ce, în ultima săptămână, mai mulți părinți au anunțat că un individ dubios le abordează copiii în spații publice și le cere să îl însoțească. Imaginea bărbatului a apărut pe rețele de socializare.


Bărbatul este căutat de la începutul acestei săptămâni, de când mama unei fetițe de 8 ani a anunţat că un individ a încercat să i-o răpească. Norocul copilei a fost că sora sa mai amre a văzut întreaga scenă și a recuperate fetița la timp din mâinile bărbatului, scrie adevarul.ro.

Minora fusese abordată într-un parc de joacă din cartierul Steaua. Individul i-a pus fel de fel de întrebări, iar când a aflat că părinţii fetiței nu sunt acasă, i-a cerut să-i arate cum ajunge „la etajul 2“ şi să-l însoţească în blocul în care fata locuieşte. Din fericire, sora fetiței a împiedicat o eventuală tragedie. Înainte de acest episod, acelaşi individ intrase în vorbă cu un băieţel, la acelaşi loc de joacă, însă acesta s-a speriat și a fugit.

Individul, recunoscut de o fetiță  

La Poliţie au ajuns mai multe sesizări care descriu acelaşi mod de abordare. Bărbatul vizează copii singuri (fete, în majoritatea cazurilor), de vârstă mică. După ce imaginea acestuia a fost distribuită pe rețelele de socializare, au apărut şi comentarii. Conform acestora, bărbatul ar fi frecventa des terasele din zona gării Slatina. Mai mult, o fetiță le-a confirmat părinţilor că în fotografia respective este bărbatul care a abordat-o.

 

Citește și: 

Fata răpită din Odorheiu Secuiesc a fost găsită într-o autogară. Ce susține adolescenta

Bebeluș, răpit din maternitate pentru a fi folosit la cerșit

 
 
Loading...