Alex Pascu, Goodbye to Gravity, a avut un coșmar: Foc! Fugiți, oameni!

Ultima actualizare:

    Alex Pascu este internat la Spitalul Floreasca din Capitalăfoto: Teodora Maftei
Alex Pascu este internat la Spitalul Floreasca din Capitalăfoto: Teodora Maftei

Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity, trece prin momente dificile pe patul de spital. Marți, Alex a făcut febră mare, aproape 41 de grade Celsius, după ce medicii de la Floreasca reușiseră să-l stabilizeze. Specialiștii i-au povestit mamei tânărului că în cursul dimineții de marți Alex a avut un coșmar și a strigat ”Foc! Foc! Fugiți, oameni!”.

Alex Pascu (34 de ani), fiul președintei de onoare a Federației Române de Scrimă, este internat din 30 octombrie la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânărul urma să fie transferat în străinătate, dar marți a făcut febră mare, iar medicii nu și-au dat acordul, conform unor surse apropiate familiei, citate de gsp.ro.

Alex a suferit arsuri externe, pe partea superioară a corpului, dar și ale căilor respiratorii. Marți, liderul și basistul trupei Goodbye to Gravity a făcut temperatură mare, aproape 41 de grade Celsius, chiar după ce medicii reușiseră să-l stabilizeze, după două zile mai dificile, în care avusese convulsii.

Medicii de la Spitalul Floreasca i-au povestit mamei că, în cursul dimineţii de marți, Alex a avut şi un coşmar. "A deschis ochii şi a început să strige « Foc! Foc! Fugiţi, oameni!» Am înţeles că nici medicii nu şi-au putut explica această întâmplare, ştiind că pacienţii aflaţi sub sedative puternice şi morfină nu visează. Ana mi-a povestit totul în hohote de plâns. Am simţit că nu mai poate", a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor o persoană apropiată Anei Pascu.

50 de morți și peste 100 de persoane internate

Vineri, 30 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală în jurul orelor 22.20. Buretele care a fost folosit la izolarea fonică a clubului s-a aprins de la una din artificiile folosite de organizatorii evenimentului de lansare a celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity.

Focul s-a întins în câteva secunde, iar cei aproape 500 de spectatori au fost prinși ca într-o capcană. Clubul avea o singură ușă de acces liberă, celalaltă ieșire fiind blocată cu un perete de boxe. 27 de morți a fost bilanțul tragediei până sâmbătă dimineață, însă numărul victimelor a crescut la 50 până miercuri, 11 noiembrie. Alte peste 100 d epersoane sunt internate cu arsuri grave în spitalele din București și din Străinătate.

Cei doi chitariști ai trupei Goodbye to Gravity, Vlad Țelea și Mihai Alexandru, precum și toboșarul trupei, Bogdan Enache, au murit, iar basistul Alex Pascu și solistul Andrei Găluț luptă pentru viața lor pe patul de spital.

Trupa Goodbye to Gravity interpretează cântecul "The Day We Die".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net