Alexander Adamescu: ”Încă nu am aflat ce ce a murit tatăl meu!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au trecut șapte luni de când omul de afaceri Dan Adamescu a murit în timp ce executa o pedeapsă de la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare, într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență. Fiul său, Alexander Jr. se plânge că încă nu a aflat din ce pricină a murit părintele său.

Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, fostul patron al societăţii de asigurări Astra, se plânge că, după şapte luni de la moartea tatălui său, nu a primit raportul legiştilor privind cauza decesului, scrie evz.ro. 

Alexander Adamescu se află la Londra, în timp ce DNA cere arestarea şi extrădarea lui într-un dosar în care este acuzat de dare de mită alături de tatăl său, decedat în închisoare la începutul anului. 

Adamescu Jr. scrie într-o scrisoare trimisă către EvZ că nu fuge şi nu se ascunde de justiţie, ci din contră, şi-a arătat disponibilitatea să colaboreze în cadrul anchetei.

El se plânge că nu a primit nici acum rezultatul autopsiei tatălui său, decedat în ianuarie 2017, în închisoare.

”Au trecut mai bine de 7 luni de când mi s-a luat definitiv tatăl. Nici până în ziua de astăzi nu am primit raportul autopsiei lui. Nu numai că România încearcă mușamalizarea așasinării lui, ci și continuă cu persecuția parcă n-ar exista ceva mai normal decât distrugerera unei familii întregi”, a mai scris Adamescu Jr.

Click! spune

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv în 27 mai 2016 pe omul de afaceri Dan Adamescu la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare, într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în 23 ianuarie 2017, la vârsta de 68 de ani

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net