Alexandra Măceșanu, comemorată de zeci de mii de oameni la UNTOLD! DJ Diablo i-a adus un omagiu

Ultima actualizare:

    DJ-ul suedez Don Diablo i-a adus un omagiu Alexandrei Măceșanu, la UNTOLDFoto: PRO TV
DJ-ul suedez Don Diablo i-a adus un omagiu Alexandrei Măceșanu, la UNTOLDFoto: PRO TV

Moment emoționant la UNTOLD, sâmbătă (3 august). DJ Don Diablo a proiectat pe ecranele principale ale scenei o fotografie cu Alexandra Măceșanu, în timp ce flutura drapelul României. Cei zeci de mii de oameni prezenți la festival au aprins luminile telefoanelor și au ținut un moment de reculegere, în memoria adolescentei care a fost ucisă la Caracal.

DJ-ul suedez Don Dioablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu, pe scena de la Cluj Arena. Emoționați, oamenii au aprins luminile telefoanelor mobile și au dansat în șiniște. O fotografie cu Alexandra Măceșanu a fost proiectat pe ecranul scenei principale de la UNTOLD. Gestul artistului suedez a fost apreciat de public.

„Vi se va simţi lipsa, dar nu veţi fi uitaţi, oriunde aţi fi pe această planetă“, a spus DJ-ul Don Diablo la începutul piesei, potrivit adevarul.ro

Părinții vor ca fragmentele de oase confirmate a fi ale Alexandrei să fie expertizate internațional

Familia îndurerată a Alexandrei Măceșanu vrea ca rămășițele confirmate a fi ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaționale. Anunțul a fost făcut de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. DIICOT a confirmat, sâmbătă (3 august), că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Alexandra Măceșanu. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În curtea bărbatului de 65 de ani au fost găsite fragmente osoase aparținând Alexandrei.

Avocatul din oficiu al bărbatului în vârstă de 65 de ani a vorbit la Antena 3 despre moartea Luizei Melencu.  Claudiu Lasoschi a dat detalii despre ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor.

„El nu precizează culoarea părului Luizei, susţine că nu-şi aduce aminte. Nu e lămurită situaţia, dar el recunoaşte două omoruri, două fapte. El a declarat că nu a îngropat-o pe Luiza. Din ceea ce cunosc eu nu a fost îngropată. 

Ca modus operandi a procedat la fel, până la momentul la care cele două victime au decedat. Nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. El susţine că a luat-o, a precizat de unde, a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, susţine că fata ar fi fost de acord să îl însoţească. Acasă a lovit-o, a căzut, şi ar fi decedat. Susţine că a făcut două victime, atât.”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă. 

Citește și

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net