Alexandra, şi ursuleţul plânge după tine!

Ultima actualizare:

    Mama fetiţei  (dreapta) nu mai  are nici lacrimi  să plângă
Mama fetiţei (dreapta) nu mai are nici lacrimi să plângă

Două vieţi frânte, brutal şi nedrept. Două mame care nu-şi vor mai strânge niciodată la piept copiii. Durere, disperare şi lacrimi e tot ce a lăsat în urmă criminalul care şi-a înecat copiii în lacul Tarniţa.

Zi tristă pentru două mame în al căror suflet nu va mai fi niciodată primăvară şi pentru tânărul de doar 17 ani care şi-a pierdut ambii fraţi. Alexandra, trei ani, şi Flavius, 15 ani, copiii care şi-au găsit tragicul sfârşit în adâncurile lacului Tarniţa, fiind ucişi de propriul tată, au fost conduşi, ieri, pe ultimul drum.

simeon stalpnicul png

Alexandra a fost înmormântată la Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Capela în care a fost depus, încă de sâmbătă, micuţul sicriu alb, a devenit neîncăpătoare pentru cei care au venit să-şi ia rămas bun de la copilaş.

Zeci de clujeni au participat la slujbele de înmormântare

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mama fetiţei, Klaudia Nagy (30 de ani), şi-a ţinut toată slujba ochii închişi. Părea că până şi lacrimile i-au secat de atâta durere. Sora ei a fost cea care a susţinut-o în drum spre mormânt.

Alături de familie, colegi şi prieteni ai mamei Alexandrei, la înmormântare au participat şi mulţi clujeni care au ţinut să conducă micuţa pe ultimul drum.

Fiul cel mare al ucigaşului le-a adus coroane de flori ambilor fraţi

simeon stalpnicul png

„Şi eu am o fetiţă de vârsta Alexandrei. Aşa ceva e de neconceput! Nu aş fi fost împăcată dacă nu aş fi venit azi la înmormântare", a declarat Mariana Stroie (37 de ani), o clujeancă ce s-a rugat la sicriul copilei înecate în Tarniţa.

Şi băiatul de 15 ani a fost dus la groapă

Într-un sat uitat de lume din judeţul Cluj, Berindu, sătenii s-au adunat ieri la biserică pentru a-i fi alături Rodicăi Lăpuşte, mama băiatului de 15 ani pe care tatăl-asasin l-a luat cu el în moarte, înecându-l în Tarniţa.

Preotul clujean Dorin Păcurar, care a ţinut slujba alături de cel din Berind, s-a rugat pentru sufletul băiatului, dar şi pentru ca Cel de Sus să le dea putere pentru a trece peste imensa durere celor care au rămas să-l plângă pe Flavius.

Preotul a mai povestit şi că Rodica Lăpuşte este o femeie credincioasă, care obişnuia să meargă mereu la biserică şi care avea grijă de Flavius ca de ochii din cap.

Tatăl-monstru, înmormântat azi

Nicolae Lăpuşte şi-a luat cei doi copii, de 3 şi 15 ani, şi s-a înecat cu ei în lacul Tarniţa. Trupurile lor au fost găsite după cinci zile de căutări. Pe fetiţă o legase cu un cablu de el, să fie sigur că nu scapă cu viaţă. Tatăl-monstru va fi astăzi înmormântat în comuna Lăpuşteşti.

image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net