Alexandru Cumpănaşu a tras cu arma, într-o emisiune electorală: «Mi se pare o activitate bărbătească»

Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu, alături de soţia sa, Simona
Alexandru Cumpănaşu, alături de soţia sa, Simona

Crimele din Caracal, comise de către mecanicul auto Gheorghe Dincă, au revoltat întreaga ţară şi au stârnit un val de indignare în rândul mai multor figuri politice. De departe, cel ma acid dintre acestea a fost liderul ONG-ului Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, unchiul Alexandrei Măceşanu, pe nume Alexandru Cumpănaşu. Cu un CV bizar şi o avere ameţitoare, Alexandru Cumpănaşu a început să facă un şir de declaraţii, mai mult sau mai puţin controversate, iar într-un final şi-a depus candidatura la preşedinţie. Cu doar 10 zile înainte de alegerile electorale, el a fost invitat în platoul unei emisiuni politice, iar apariţia sa a fost mai şocantă ca oricând.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre fetele ucise de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a anunţat candidatura la preşedinţie, după ce a declarat vehement că nu se gândeşte deloc la acest lucru. A continuat seria dezbaterilor politice pe care le susţinea de la începerea cazului Caracal pe pagina personală de Facebook şi şi-a prezentat soţia, mai tânără cu 10 ani, prietenilor virtuali.

Alexandru Cumpănaşu s-a dat în spectacol în platoul unei emisiuni
Alexandru Cumpănaşu s-a dat în spectacol în platoul unei emisiuni

A vorbit despre valorile la care ţine şi despre cât de importantă este familia în viaţa sa, menţionând că este tatăl a trei copii pentru care ar face orice. După toate aceste acţiuni a acceptat invitaţia de a apărea în cadrul unei emisiuni de pe TVR1. Candidatul a şocat prezentatorul, dar şi pe cei din spatele micilor ecrane atunci când şi-a făcut apariţia în platou cu replica unei arme foarte periculoase, susţinând senin că trasul în poligon i se pare o preocupare bărbătească. Văzând consternarea de pe faţa prezentatorului a glumit, spunând că nu are de gând să îl împuşte, apoi a început să tragă spre nişte baloane, pentru a dovedi că are o ţinta impecabilă. 

A tras cu arma, în direct, pentru a-şi demonstra aptitudinile dobândite în poligon

La rubrica "Talent de președinte", Cumpănaşu a spus: "Am câteva hobby-uri. Am o surpriză pentru dumneavoastră! Este un airsoft, de fapt este o replică AK47. Tragem cu ea, dar nu în dumneavoastră, stați liniștit. Merg des în poligon, trag cu toate tipurile de armă. (...) Din punctul meu de vedere, este un sport sau, dacă vreți, o preocupare bărbătească", a declarat Alexandru Cumpănaşu. 


    Alexandru Cumpănaşu s-a dat în spectacol în platoul unei emisiuni Foto: Captură video
Alexandru Cumpănaşu s-a dat în spectacol în platoul unei emisiuni Foto: Captură video

De altfel, nu este prima dată, când Alexandru Cumpănaşu îşi expune pasiunea pe care o are pentru are. La sfârşitul lunii august a anunţat public că şi-a achiziţionat o armă pentru a-şi apăra familia de eventualele primejdii întrucât nu crede în puterea insituţiilor statului. 

Alexandru Cumpănașu s-a împrumutat 300.000 de euro de la un fost om de televiziune

Alexandru Cumpănașu  s-a împrumutat, în 2015, cu suma de 300 000 de euro de la Alexandru Ferariu, fost consilier și om de televiziune, bani pe care s-a angajat să-i plătească până în 2022.  Suma de bani nu apare și în declarația de avere a lui Ferariu la categoria "împrumuturi acordate". Fostul consilier susține că suma nu apare în declarația de avere pentru că a fost restitutită în 2016, dar Alexandru Cumpănașu a declarat că a dat banii înapoi în 3 ani, până în 2018, și că i-a trecut în declarația de avere depusă la BEC pentru a da dovadă de transparență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net