Alina Gorghiu: ''Cred că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe s-ar putea regăsi pe lista PNL''

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiufoto: adevărul
Alina Gorghiufoto: adevărul

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumoasă dacă ar dori să candideze pe listele PNL şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie.

''Aş vrea, de exemplu să lansez chiar provocări pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi'', a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuţie cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenţia sa ca o invitaţie, conform Mediafax.

Alina Gorghiu a afirmat că a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afişează Denise Rifai.

''M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunoştinţe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze şi un om care cred că şi-ar schimba uşor perspectiva dacă ar intra în politică'', a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că ar vrea să o vadă şi pe Simona Gherghe făcând politică, despre care a spus că ''pe parte socială cred că ar fi unul dintre cei mai buni oameni''.

''V-am dat două exemple de femei care îmi plac, care pot confirma în politică, de femei la care eu mă uit nu ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o invitaţie, ca o provocare, de ce nu?'', a mai susţinut Gorghiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net