Alina Măgureanu, noi dezvăluiri șocante despre Codruț Marta: ''Cadavrul lui e zidit în subsolul unei vile"

Ultima actualizare:

    Alina Petre, fostă Măgureanu, susține sus și tare că Marta a fost ucis FOTO: Arhiva personală
Alina Petre, fostă Măgureanu, susține sus și tare că Marta a fost ucis FOTO: Arhiva personală

Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, continuă seria dezvăluirilor șocante privind dispariția lui Codruț Marta, șeful de cabinet al lui Sorin Blejnar pe vremea când acesta era șeful ANAF. Potrivit acesteia, Codruț ar fi fost ucis de Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenber.

Codruţ Marta este dat dispărut de patru ani de zile, din 2012, iar cele mai recente mărturii ale fostei nurori ale lui Virgil Măgureanu, primul șef al SRI de după 1990, spun că trupul neînsuflețit al acestuia ar fi zidit în subsolul unei vile.

Alina Măgureanu a fost invitată luni seară (19 septembrie) la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde a declarat că trupul lui Marta ar putea fi zidit într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei, iar informațiile ei provin din sursă sigură. 

De asemenea, femeia a mai susținut că nu l-a cunoscut foarte bine pe Marta și l-a văzut doar de vreo trei ori.

”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (n.r. Codruț Marta ) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fostă Măgureanu, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

A dat declarații la DNA

Alina Măgureanu a dat declaraţii amănunţite și în faţa procurorilor DNA în care subliniază că fostul şef al lui Sorin Blejnar ar fi fost ucis. Fosta noră a primului şef al SRI de după 1990, Alina Măgureanu, a dezvăluit în faţa procurorilor DNA că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta.

"Am luat parte la o discuţie, la o masă. La acea masă între invitații specificați în denunț erau și Dobrescu şi Elan si eu am crezut ca este vorba de o glumă şi că vorbesc cum vorbesc băieţii să i-o facem lu ăla...să-l lichidăm", a declarat Alina Măgureanu în faţa anchetatorilor DNA, la începutul anului.

"Atmosfera de la masă a fost tensionată datorită acestor discuţii, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoş a declarat că Marta Codruţ trebuie să fie lichidat şi a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure, precizând textual: “Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă şi el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruţ trebuie să dispară! şi ştiu şi pădurea unde să-l îngropăm”, a mai adăugat Alina Măgureanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net