Alți doi români din Italia au murit din cauza infecției cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Autorităţile italiene au confirmat decesul unui cetăţean românfoto:EPA
Autorităţile italiene au confirmat decesul unui cetăţean românfoto:EPA

Trei români din Italia au murit din cauza coronavirusului. Vineri, 20 martie, au mai fost înregistrate două decese, după ce o femeie aflată în Italia alături de sora ei, la tratament, a decedat.

Una dintre cele două persoane decedate astăzi este sora femeii care a murit la sfârșitul săptămânii trecute. Cealaltă victimă este un bărbat.

Potrivit datelor MAE, 29 de cetățeni români din străinătate sunt infectați cu Covid-19. 23 sunt în Italia, 2 în Namibia și câte unul în Spania, Luxemburg, Irlanda și Tunisia, potrivit Digi 24.

În Luxemburg, a fost testat pozitiv cu Covid-19 un diplomat român de la Ambasada României. Activitatea misiunii diplomatice a fost suspendată temporar.

Peste 41.035 de persoane au fost infectate cu coronavirus în Italia, țara cel mai grav afectată de pandemie din Europa, iar dintre acestea, 3.405 au decedat.

Coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a emis un nou comunicat vineri, 20 martie, prin care a informat că numărul total de cazuri de coronavirus de pe teritoriul României a ajuns la 308 de persoane infectate cu virusul COVID-19, dintre care 31 au fost declarate vindecate.

Alte 31 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate de la ultima raportare, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 308. 11 persoane sunt internate la Terapie intensivă, dintre care două se află în stare gravă. 

Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 17 ani şi 89 de ani. În carantină instituţionalizată sunt 4.044 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 45.432 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net