«Am câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Georgeta Weiheimer spune că cei 1.000 de lei câştigaţi au picat la fix
Georgeta Weiheimer spune că cei 1.000 de lei câştigaţi au picat la fix

Click!MANIA îşi premiază în fiecare zi cititorii fideli. Până acum, peste 400 de norocoşi au câştigat la concursul nostru. Verifică şi tu lozul de concurs, avem premii totale de 100.000 de euro. Nu rata, miercuri ai două lozuri, deci dublă şansă de câştig.

Georgeta Weiheimer (71 de ani) e un model de bunătate. Cititoarea noastră a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA, însă are de gând să împartă premiul cu alţi oameni de lângă ea. Deşi banii câştigaţi i-ar fi de folos pentru o operaţie urgentă, doamna Georgeta nu vrea să-i uite pe cei de lângă ea. „Sigur îi voi cumpăra o prăjitură doamnei de la chioşc, care mi-a vândut ziarul norocos, dar voi da nişte bani şi la biserică. Aşa e bine”, ne-a spus cititoarea noastră, care ne-a mărturisit că adoră articolele din secţiunea de Sănătate, dar şi cele legate de viaţa agitată a vedetelor de la noi. 


    Romulus Şarlea a câştigat un telefon
Romulus Şarlea a câştigat un telefon

Ziarul preferat l-a răsplătit şi pe Romulus Şarlea (80 de ani): bucureşteanul a câştigat cu Click!MANIA un super telefon de ultimă generaţie. ”A picat la fix, o să îl ofer cadou la ziua nepoţelului. Se va bucura mult, că îi place să stea pe internet. Vă mulţumesc din suflet”, spune pensionarul. 


    Cristian Paul a  câştigat un robinet electric
Cristian Paul a câştigat un robinet electric

Bucureşteanul Cristian Paul, de 53 de ani, a plecat de la redacţia noastră cu un câştig neaşteptat: un robinet electric Delimano. ”Citesc ziarul Click! de când a apărut. Este ziarul meu preferat şi îl citesc de la cap la coadă. Mulţumesc pentru premiu. Promit să mai vin pe la voi şi să revendic şi alte premii”, ne-a spus câştigătorul.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net