«Am ştiut mereu că fiul meu trăieşte»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Culina Vieru (56 de ani), mama tânărului dispărut în urmă cu 19 ani, nu şi-a pierdut nici o clipă speranţa că îşi va regăsi fiul.

Dorul de copilul său s-a transformat, cu anii, într-o adevărată obsesie pentru femeia din Vulcan. Culina povesteşte că a bătut mii de drumuri la mănăstirile şi bisericile din întreaga ţară, în speranţa că dragostea părintească, rugăciunile şi credinţa îi vor fi răsplătite.

Confirmarea că tânărul despre care aflase în luna februarie a acestui an este într-adevăr sânge din sângele ei a copleşit-o.

simeon stalpnicul png

„Duminică m-a anunţat Poliţia că testele ADN confirmă că tânărul din Iaşi este într-adevăr Spiridon, fiul meu. Nu am mai avut puterea să mă bucur. Imaginea băiatului meu mi-a apărut în faţă, iar eu l-am sărutat pe obraji şi apoi mi-am pierdut cunoştiinţa", povesteşte femeia.

Cu câteva luni în urmă, semnele regăsirii copilului pierdut când avea vârsta de numai 8 ani au început să fie tot mai puternice. „Îl visam noaptea aşa cum era el, mic, atunci când s-a pierdut", povesteşte, cu lacrimi în ochi, Culina.

Cele mai grele momente din aceşti 19 ani au fost când în jurul ei se vorbea despre moarte. „Am fost chemată de mai multe ori să identific copii şi tineri călcaţi de tren, sau găsiţi spânzuraţi. O dată, au descoperit un cadavru putrezit într-un canal din spatele blocului. Vecinii m-au chemat, iar eu am alergat cu lacrimi în ochi să văd dacă nu cumva era fiul meu pierdut. Am rămas cuprinsă de groază deşi trupul era al unei femei", povesteşte Culina.

Lovitura care era să o năucească a venit anul trecut, de la Poliţie. „Mi-au spus să îl declar decedat, că ei oricum nu îl mai caută. Poliţia a depus o cerere în locul meu, însă instanţa a respins-o pe motiv că nu sunt suficiente probe ale decesului".

„Click!" a prezentat în numărul de ieri povestea impresionantă a lui Ionel Spiridon Andronache. Fugit de acasă de frica tatălui vitreg la doar 8 ani, şi-a pierdut memoria după ce a fost bătut crunt de controlorii de tren. Timp de aproape două decenii a trăit cu o altă identitate. Recent, el şi-a descoperit fotografia pe lista copiilor dispăruţi de pe site-ul Poliţei, regăsindu-şi altfel şi familia.

Citeşte şi:

Şi-a regăsit familia după 19 ani, cu ajutorul Internetului

Şi-a amintit cine este după 19 ani

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net