«Am strigat că ne omoară. Apoi am văzut doar sânge în jur»

Ultima actualizare:

    Din maşina în care se aflau  cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal
Din maşina în care se aflau cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal

Opt morţi, un singur supravieţuitor. Acesta este bilanţul carnagiului petrecut sâmbătă seara pe o şosea din judeţul Arad. Anchetatorii cred că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, supravieţuitorul tragediei îi contrazice.

Teribilul accident s-a petrecut sâmbătă seară, pe DN 7, între localităţile arădene Lipova şi Odvoş. Victimele se aflau într-un autoturism monovolum Fiat Ulysse care a fost lovit de un tir. În maşină se aflau nouă persoane, deşi acesta avea doar şapte locuri. Din primele cercetări a reieşit că autoturismul a intrat pe contrasens, deoarece şoferul a adormit. Dar singurul supravieţuitor care se afla în maşină spune că lucrurile nu au stat aşa. Cosmin Florin Cuzman, de 36 de ani, se află acum la terapie intensivă.

Din maşina în care se aflau  cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal
Din maşina în care se aflau cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal

Acesta rememorează cu groază momentele prin care a trecut. El i-a povestit fratelui său tot ce îşi aminteşte. „Au ajutat o cunoştinţă la construcţia casei, apoi au plecat spre Chesinţ, satul în care locuiau toţi. La trei kilometri, după cum mi-a povestit Cosmin, cei din autoturism au văzut cum un TIR taie o curbă şi vine spre ei. Atunci fratele meu a spus «ne omoară pe toţi» şi a închis ochii. S-a trezit apoi că în jurul lui este numai sânge. Şi-a dat seama că doar el mai trăieşte.A văzut cum vine elicopterul.

A fost conştient tot timpul. El se afla pe bancheta din spate şi avea centura pusă. Mereu îşi punea centura când se urca într-o maşină", spune Costel, fratele celui care a supravieţuit tragicului accident. În ceea ce priveşte starea în care se află Cosmin, fratele lui spune că medicii l-au asigurat că este în afara orcărui pericol. „Are doar nişte coaste rupte", mai spune Costel.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net