Situație din ce în ce mai complicată pentru fostul manager al spitalului Malaxa. Judecat pentru delapidare și luare de mită, Florin Secureanu a fost trădat în amor, iar acum așteaptă cu înfrigurare să afle dacă copilul pe care-l va naște iubita ”Vrăbi” este al lui sau al amantului mai tinerel. Oricât ar părea de ciudat, Cristi Borcea a jucat un rol crucial în toată povestea.


Mai mult, fostul boss dinamovist, care a făcut doi copii cu două femei de când a intrat în pușcărie, a fost bănuit de Secureanu că a sedus-o  pe Eugenia Chiriac, cunoscută drept ”Vrăbi”. Povestea a început fix în urmă cu un an, când fostul manager de la Malaxa, aflat după gratii, l-a rugat pe Borcea să-i împrumute niște bani lui Vrăbi, relatează jurnalistul Cătălin Tolontan pe Tolo.ro.

”Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi. Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională. Tipul este de vârsta ei. Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat. În casa lui Borcea, Vrăbi ia banii și își lasă loialitatea. Nu doar pe cea romantică”, scrie Tolontan.

Lucrurile se complică, pentru că relația celor doi continuă și după eliberarea lui Secureanu. Fostul manager își dă seama că ceva s-a schimbat și îl bănuiește, în prima fază, pe Borcea. Reputația de don juan a fostului boss dinamovist pare să fie un argument decisiv în favoarea amantlâcului. ”Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”, se pare că ar fi tunat și fulgerat Secureanu la telefon încercând să afle ce s-a întâmplat.

Cristi Borcea, de nerecunoscut. A exagerat cu botoxul în pușcărie

borcea_inainte.jpg

cristi borcea, puscarie
Așa arăta Cristi Borcea înainte de tratamentul cu toxină botulinică
Citeste tot despre: 

Când a intrat în pușcărie era un bărbat normal cu mult succes la femei. După patru ani de stat după gratii, Cristi Borcea a simțit nevoia să facă o schimbare.

La termenul din 28 ianurie 2018, de la Curtea de Apel, acolo unde s-a prezentat la un nou termen în dosarul mită pentru judecătoarea Geanina Terceanu, arăta complet schimbat.

A afișat o nouă frizură, părul părea vopsit, iar silueta suferise și ea modificări. Era mult mai slab decât îl știam.

borcea.jpg

cristi borcea, puscarie, tratament, botox
Afaceristul este schimbat complet
Foto: prosport.ro

În plus, fața îi era  întinsă de-a dreptul, fără nici un rid de expresie.

”Și-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene și la colț de ochi presupun. Intervenția a fost făcută prospăt sau a fost injectat în așa fel încât îi dă un aspect mefistofelic (n.r. diabolic). Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenția cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenția are loc, se oprește îmbătrânirea în zona tratată”, ne-a explicat medicul estetician Călin Doboș, după ce a văzut fotografia cu afaceristul.

Tratamentul de înfrumusețare la salonul fostei neveste?

Tratamentul costă în jur de 250 de euro și este posibil ca Borcea să fi avut parte de el în ultima permisie, cea din decembrie 2017. Și nu oriunde, ci la salonul de înfrumusețare Michelle Center, al fostei sale soții, Mihaela.

”Michelle este primul institut din România care oferă clienților săi cele mai noi și revoluționare tratamente în materie de anti-ageing”, scrie pe site-ul salonului.

Mihaela a refuzat să ne spună dacă fostul ei bărbat obișnuiește să-i calce pragul afacerii atunci când părăsește Penitenciarul Jilava.

Cristi Borcea se află în închisoare din 2014, după ce a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor” la 7 ani și 6 luni.

A ispășit deja mai mult de jumătate din pedeapsă și are șanse mari ca în aprilie-mai să fie eliberat condiționat.

Între timp, medicul se lămurește că Vrăbi trăiește o idilă toridă nu cu Borcea, ci cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului. Tânăra rămâne însărcinată, dar nu se știe cu cine, și îi pune în pericol planurile lui Secureanu de a fugi în Costa Rica.

Citiți pe Tolo.ro cum vorbesc cei doi amanți despre ”moșul” Secureanu și despre scretele financiare trădate de Vrăbi cea orbită de dragoste.

Secureanu, acuzat de delapidare și luare de mită

Florin Secureanu a fost demis de la conducerea spitalului Malaxa din Capitală în 2016, după ce a a fost acuzat că scotea bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive, emise de către o firmă din Iaşi, care este dizolvată din 2015. Astfel, deconta inclusiv înmormântări ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie, potrivit tolo.ro. Mai mult, Spitalul “Malaxa” a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii (Yarouse Jewelery), sub pretextul că aceasta va curăţa instrumentarul de la Secţia Ginecologie, prin aceste contracte fictive Secureanu (52 de ani) plătind, de fapt, bijuteriile pentru iubita sa, Eugenia Chiriac (24 de ani), alintată „Vrăbi”. De asemenea, tot spitalul a plătit 20.000 de lei pentru data roaming-ul folosit de iubita managerului în concediul din această vară în Croaţia. 

 
 
Loading...