”Am trimis-o la el să-i dea bani, nu s-o…” Borcea, bănuit că a lăsat-o gravidă pe iubita lui Secureanu

Ultima actualizare:

    Florin Secureanu, împreună cu iubita lui, Eugenia Chiriac, pe care o răsfăța pe banii spitalului Malaxa
Florin Secureanu, împreună cu iubita lui, Eugenia Chiriac, pe care o răsfăța pe banii spitalului Malaxa

Situație din ce în ce mai complicată pentru fostul manager al spitalului Malaxa. Judecat pentru delapidare și luare de mită, Florin Secureanu a fost trădat în amor, iar acum așteaptă cu înfrigurare să afle dacă copilul pe care-l va naște iubita ”Vrăbi” este al lui sau al amantului mai tinerel. Oricât ar părea de ciudat, Cristi Borcea a jucat un rol crucial în toată povestea.

Mai mult, fostul boss dinamovist, care a făcut doi copii cu două femei de când a intrat în pușcărie, a fost bănuit de Secureanu că a sedus-o  pe Eugenia Chiriac, cunoscută drept ”Vrăbi”. Povestea a început fix în urmă cu un an, când fostul manager de la Malaxa, aflat după gratii, l-a rugat pe Borcea să-i împrumute niște bani lui Vrăbi, relatează jurnalistul Cătălin Tolontan pe Tolo.ro.

”Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi. Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională. Tipul este de vârsta ei. Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat. În casa lui Borcea, Vrăbi ia banii și își lasă loialitatea. Nu doar pe cea romantică”, scrie Tolontan.

Lucrurile se complică, pentru că relația celor doi continuă și după eliberarea lui Secureanu. Fostul manager își dă seama că ceva s-a schimbat și îl bănuiește, în prima fază, pe Borcea. Reputația de don juan a fostului boss dinamovist pare să fie un argument decisiv în favoarea amantlâcului. ”Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”, se pare că ar fi tunat și fulgerat Secureanu la telefon încercând să afle ce s-a întâmplat.

Între timp, medicul se lămurește că Vrăbi trăiește o idilă toridă nu cu Borcea, ci cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului. Tânăra rămâne însărcinată, dar nu se știe cu cine, și îi pune în pericol planurile lui Secureanu de a fugi în Costa Rica.

Citiți pe Tolo.ro cum vorbesc cei doi amanți despre ”moșul” Secureanu și despre scretele financiare trădate de Vrăbi cea orbită de dragoste.

Secureanu, acuzat de delapidare și luare de mită

Florin Secureanu a fost demis de la conducerea spitalului Malaxa din Capitală în 2016, după ce a a fost acuzat că scotea bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive, emise de către o firmă din Iaşi, care este dizolvată din 2015. Astfel, deconta inclusiv înmormântări ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie, potrivit tolo.ro. Mai mult, Spitalul “Malaxa” a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii (Yarouse Jewelery), sub pretextul că aceasta va curăţa instrumentarul de la Secţia Ginecologie, prin aceste contracte fictive Secureanu (52 de ani) plătind, de fapt, bijuteriile pentru iubita sa, Eugenia Chiriac (24 de ani), alintată „Vrăbi”. De asemenea, tot spitalul a plătit 20.000 de lei pentru data roaming-ul folosit de iubita managerului în concediul din această vară în Croaţia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net