Amanta edilului din Iași: „M-a bătut că n-am vrut să mă mărit cu el”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita și Adina Samson au avut o relație timp de câțiva ani
Gheorghe Nichita și Adina Samson au avut o relație timp de câțiva ani

Circul de la Iași continuă și chiar ia amploare. Fosta amantă a edilului Gheorghe Nichita a făcut, marți dimineață, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu acesta. Adina Samson spune că primarul a bătut-o pentru că nu a vrut să se căsătorească cu el.

Adina Samson (33 de ani), fosta amantă a edilului din Iași, cel care a pus Poliția Locală s-o urmărească, a declarat, în această dimineață, că Gheorghe Nichita (58 de ani) a bătut-o și a terorizat-o. „Relația pe care am avut-o cu dumnealui a durat câțiva ani, dar n-a divorțat din cauza mea. Anul trecut, m-a bătut, mi-a dat două palme, pentru că era gelos și n-am vrut să mă căsătoresc cu el. Atunci, am hotărât să plec. I-am dat mesaj și i-am spus că mă duc să depun plângere la Poliție, iar el mi-a zis că singurul loc în care o să merg este la starea civilă ca să ne căsătorim”, a mărturisit Adina Samson.

Aceasta a mai spus că, în octombrie 2014, a depus o plângere la Parchet, pe care, însă, a retras-o în noiembrie 2014.

Angajata Primăriei Iași a mai precizat că Nichita a început s-o amenințe, când a aflat că ea are o altă relație. „Am început o altă relație. El a aflat, iar, anul acesta, de Sfântul Gheorghe, m-a amenințat că mă va distruge. Am o înregistrare cu el când mă amenință. A pus Poliția Locală să mă urmărească. Am fotografii cu mașinile care mă urmăreau. A pus două persoane, despre care am aflat ulterior că fac parte dintr-un clan de interlopi, să mă amenințe. Mă aflam la mall cu o persoană, când cei doi au venit și ne-au amenințat”, a adăugat Adina Samson.

La rândul său, edilul Gheorghe Nichita a declarat, marți dimineață, când a venit la serviciu, că nu este „un puritan”, dar „azi sunt într-o fază în care nu pot să răspund la întrebări, deoarece există o anchetă în desfășurare”.

Gheorghe Nichita, primar al Iașiului de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost urmărită în intervalul 25-27 martie 2015. Edilul era geloz că ea avea un alt iubit.

Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Gheorghe Nichita a fost căsătorit timp de 33 de ani cu Florentina Nichita, profesoară la Colegiul Agricol din Iași. La începutul anului trecut, cei doi au divorțat. Ei au împreună două fete.

Fosta soție a declarat, la acea vreme, că edilul a avut mai multe amante. „M-am ­săturat de escapadele lui. Nu am divorţat până acum pentru că am vrut să ­protejez fetele. M-a ­înşelat în repetate rânduri. A dezonorat căminul. A fost cu câteva aşa-zise doamne, care sunt de o vârstă cu fetele noastre”, a declarat, anul trecut, pentru bzi.ro, fosta soţie a primarului.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net