Va rămâne în istorie ca cea mai bătăuşă fată în vârstă de 22 de ani! Din păcate acest „titlu” n-o va scăpa de puşcărie, aşa cum nici mama ei procuror nu va avea prea multe şanse.


Este vorba despre tânăra din Constanţa, care în seara zilei de 11 septembrie, a lovit nouă persoane, dintre care şi patru poliţişti. Ea a fost reţinută şi este acuzată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa de săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În imaginile video de la momentul încătuşării acesteia, difuzate de observatornews.ro, tânăra poate fi văzută cum ţipă la oamenii legii: „mama mea e procuror” şi îi ameninţă pe cei care au reţinut-o: „o să muriţi... o să plătiţi”. Printre cele nouă persoane lovite de tânără sunt şi patru poliţişti şi trei agenţi de pază. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital. Magistraţii de drepturi şi libertăţi au decis ca ea să stea în arest preventiv următoarele 30 de zile. 

razie-politie-ipj-constanta_1.jpeg

Bătăuşa a lovit o chelneriţă, trei paznici, un martor, trei poliţişti locali şi un poliţist naţional

Scandalul a izbucnit într-un local din Constanţa, în jurul orei 21.00. Tânăra a intrat în conflict cu chelnerţa din local pe care a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local. La faţa locului au venit trei agenţi de pază (a fost activat butonul de panică) aceştia fiind muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone de către tânăra care, conform unor surse apropiate anchetei, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise, informează adevărul.ro. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit un poliţist de la Poliţia naţională şi doi de la cea locală. Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe poliţistul de la Poliţia naţională.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: