A amenințat-o pe Facebook, dar nu l-a luat în serios. Mama a trei copii, ucisă de soț

Ultima actualizare:

    Bărbatul i-a trimis mai multe mesaje de amenințare, însă femeia nu l-a luat în seriosfoto: pro tv
Bărbatul i-a trimis mai multe mesaje de amenințare, însă femeia nu l-a luat în seriosfoto: pro tv

O femeie de 39 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă de bărbatul alături de care a trăit mulți ani și cu care se afla în proces de divorț din cauza agresivității acestuia. Femeia a fost înjunghiată mortal la doar 50 de metri de locuința sărmanei femei neajutorate.

Un tată și-a lăsat cei trei copii fără mamă după ce a ucis-o cu cruzime pe femeia cu care a fost căsătorit timp de 20 de ani. În ultima perioadă, bărbatul devenise din ce în ce mai agresiv și o bătea crunt, iar femeia s-a hotărât să plece la părinții ei cu tot cu copii. Tatăl femeii  conducea mereu la autobuz, spre locul de muncă. Marţi, însă, nu a însoţit-o, pentru că toţi ştiau că soţul victimei s-ar fi aflat în Germania, în vacanţă.

Femeia a primit multe mesaje de amenințare în ultima vreme și, din păcate, nu le-a luat în serios. Marţi s-a dus singură, iar soţul ei a înjunghiat-o în plină stradă şi mai apoi a fugit de la faţă locului. În timp ce ea îşi dădea ultima suflare, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe individ, iar acum acesta se află la audieri.

image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net