Americanii au închiriat Castelul Bran pentru un chef de pomină

Ultima actualizare:

    Turiştii îşi vor  face de cap  la noapte
Turiştii îşi vor face de cap la noapte

Castelul Bran nu va mai derula evenimente speciale pentru public, de Halloween, întrucât a fost închiriat pentru o petrecere privată a unui grup de turişti din Statele Unite ale Americii.

G Adventures, una dintre cele mai mari agenţii de turism din lume, va aduce la Bran 1.000 de americani, care au plătit câte 329 de dolari pentru a se distra la noapte în Castelul Contelui Dracula, scrie adevarul.ro. Turiştii vor putea să rătăcească prin tuneluri ascunse, pe scări secrete şi să exploreze coridoarele ciudate ale fortăreţei din secolul al XIV-lea.

“Întreaga excursie e concepută pentru a crea cea mai frumoasă experienţă de Halloween, de la un tur al Castelului Bran până la petrecerea care se va desfăşura într-un cort gigantic în curtea castelului. Toţi vom merge în ţinute ciudate, dar minunate, pentru a intra în spiritul sărbătorii”, spune Brian Young, manager la agenţia G Adventures. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net