Anchetă la Maternitatea Buzău, după ce o gravidă care a mers să nască a murit subit, la două ore de la internare

Ultima actualizare:

    Mihaela avea trei copii și mai aștepta o fetiță Foto: adevarul.ro
Mihaela avea trei copii și mai aștepta o fetiță Foto: adevarul.ro

Tragedie fără margini într-o familie din Râmnicu Sărat! O femeie, mamă a trei copii și însărcinată cu cel de-al patrulea, a murit inexplicabil la numai două ore de când a ajuns pe mâna medicilor pentru a naște. La maternitatea Buzău a fost deschisă o anchetă.

Mihaela a mers cu zâmbetul pe buze să de-a naștere celui de-al patrulea copil, o fetiță. Avea numai 34 de ani și cel mai mult îți dorea să-și vadă mari toți urmașii. Nu a fost să fie așa și a plecat la Ceruri îmreună cu fătul nenăscut, în ziua când s-a internat în spital pentru a-l aduce pe lume. Femeia a suferit un stop cardio-respirator la aproximativ două ore după internare, în timp ce se afla la toaletă. 

”Am înţeles că a căzut în toaletă şi a murit”

Acum, rudele femeii aruncă vina pe cadrele medicale de la Maternitatea din Buzău, pe care le acuză că nu şi-au dat interesul în cazul pacientei care a venit la spital după ce a început să piardă lichid amniotic. ”M-a sunat Mihaela în timp ce eram în Germania şi mi-a spus că i s-a rupt apa. A plecat cu o rudă la Maternitate, iar acolo nu o aştepta nimeni. Am vorbit după ce a fost internată şi îmi spunea că se simte rău. Am înţeles că a căzut în toaletă şi a murit”, spune Cătălin, soţul Mihaelei.

Duminică după-amiază, la internare, spun chiar reprezentanţii spitalului, femeia era pe picioarele ei. I-a fost administrată o injecţie pentru dilatare, iar după aproximativ două ore i s-a făcut rău în timp ce se afla în toaletă. 

Toate analizele femeii erau bune 

”Nu înţeleg cum poţi să te duci râzând, cu bucurie, şi în câteva ore să o omori. Doctorul care m-a sunat să mă anunţe că a murit Mihaela mi-a zis că analizele erau bune şi că nu poate şti şti ce i s-a întâmplat”, mai spune Cătălin, tatăl care nu știe cum să-și anunțe copiii că mama lor nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Mihaelei i-ar fi fost efectuate manevre de resuscitare pe loc, apoi a fost transportată în sala de operaţie, pentru a urmări evoluţia şi salvarea fătului. Demersul a fost sortit eşecului, fiind declarat decesul atât în cazul mamei, cât şi al pruncului din pântece.

Mai multe informatii si imagini, pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net