Zi agitată la Televiziunea Română! Procurorii DNA au declanșat o anchetă privind achizițiile publice ale TVR, mai multe documente fiind ridicate azi, 5 septembrie, din redacții.


Solicitarea procurorilor a ajuns la Biroul Permanent al Senatului. Documentul a fost discutat astăzi, iar senatorii au decis să ofere procurorilor toate documentele pe care aceștia le solicit, informează digi24. Tot azi, au fost ridicate mai multe documente de la instituția publică din Dorobanți.

Surse din cadrul televiziunii spun că mascații au intrat în redacția de știri a TVR, pentru a se asigura că totul se desfășoară în parametrii normali.

Iată ce spun oficialii TVR în legătură cu ancheta DNA: „În virtutea transparenţei pe care actuala conducere a TVR doreşte să o promoveze, informăm că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare. Această acţiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii”, se anunță într-un comunicat trimis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol.

Loading...