Românca rănită în atentantul de miercuri, de la Londra este în continuare în stare gravă. După ce a fost operată pe creier, Andreea a fost transferată la un alt spital din Capitala Marii Britanii. Și asta, deoarece are probleme grave la plămâni.


UPDATE: Tânăra se simte mai bine. Medicii de la Londra sunt optimiști în privința acesteia și cred că românca va supraviețui.

Medicii englezi au operat-o pe tânăra româncă, deoarece avea un cheag de sânge pe creier. Au reușit s-o stabilizeze cât de cât, după care au transferat-o la o altă clinică pentru mai multe investigații la plămâni, care i-au fost grav afectați după ce a căzut în apă.

Andreea era în Londra împreună cu iubitul ei, Andrei, pentru a-i sărbători acestuia ziua de naștere.

Se aflau pe podul Westminster și mergeau către London Eye, când teroristul Khalid Masood, de 52 de ani a intrat în plin cu mașina în oameni. Andreea a fost proiectată peste balustradă și a căzut în apa fluviului. Ea nu a dat semne de viață, așa că în ajutorul ei a venit rapid o barcă de salvare și agenții au reușit s-o ridice. Acțiunea nu a durat mai mult de 10 minute, spun autoritățile.

Și Andrei a fost lovit de autobuz, suferind o fractură la picior. Din fericire, el este bine acum și a fost externat.

 
 
Loading...