Cariera de fotomodel i-a "furat" fotoliul de ministru al Sănătăţii, funcţie pentru care Andrei Baciu a fost propus în 2015 de Dacian Cioloş, dar de data aceasta planatele s-au aliniat cum trebuie pentru el şi iată că revine în politică. Medicul, cunoscut mai degrabă pentru fotografiile în lenjerie intimă care au circulat rețelele sociale, a fost numit consilierul lui Victor Costache, actualul ministru al Sănătăţii.


Andrei Baciu, medic devenit celebru în urmă propunerii sale la conducerea Ministerului Sănătății, în 2015, de Guvernul Cioloș, face ce face şi ajunge tot în preajma clădirii din strada Cristian Popişteanu. P

andrei_baciu.jpg

andrei baciu
Imaginea cu Andrei Baciu în lenjerie intimă a fost intens discutată în mediul online
Foto: Facebook

 

otrivit evz.ro, la începutul acestei săptămâni, odată cu instalarea chirurgului Victor Costache în fruntea Ministerului Sănătății, dr. Andrei Baciu, fost fotomodel, a fost numit consilier. Noua funcţie nu îi este tocmai confortabilă lui Baciu, care se pare că este se resimte încă în urma linșajului de care a avut parte în noiembrie 2015.

andrei_baciu.jpg

andrei baciu fotomodel
Andrei Baciu, pe vremea când era fotomodel
Foto: News.ro

La vreamea respectivă, mai multe poze dintr-un pictorial realizat în vremea studenției, când, ca orice tânăr care avea mare nevoie de bani ca să se întrețină, au reapărut, l-au pus într-o lumină proastă în ciuda anilor intenşi de studiu.

Cine este Andrei Baciu, noul consilier al ministrului Sănătăţii

Pe de altă parte, de atunci și până acum, Andrei Baciu a avut un parcurs profesional ascendent, oferind o serie de proiecte colegilor săi din PNL, dar și organizând congrese medicale.

baciu-300x300.jpg

andrei baciu concilier sanatate
Andrei Baciu
Foto: arhivă personală

În 2015, dr. Baciu a avut cea mai scurtă carieră de ministru, de doar cinci ore, el neapucând, practic, să fie învestit. Imediat ce fostul premier Dacian Cioloș l-a propus, despre Baciu au şi apărut imagini din trecutul lui profesional pe când activa în modeling şi poza în lenjerie intimă. 

Ministrul Victor Costache este de părere însă că Baciu și-a dovedit aptitudinile profesionale în perioada în care a lucrat la numeroase proiecte de sănătate în cadrul partidului din care face parte.

Andrei Baciu s-a specializat în chirurgie cardiovasculară în Franța, dar s-a întors în România, unde este președintele Asociației SOS Drepturile Pacienților.

 


Citeşte şi:

 

De ce l-a retras Dacian Cioloș pe Andrei Baciu din lista miniștrilor

Botezatu sare în apărarea lui Baciu: „Ce are sula cu prefectura?”

Loading...