Andrei şi-a sunat mama din maşina scufundată

Ultima actualizare:

    Cadavrul copilului a fost  găsit abia ieri dimineaţă (FOTOGRAFII: Neptun TV)
Cadavrul copilului a fost găsit abia ieri dimineaţă (FOTOGRAFII: Neptun TV)

Nu avea permis auto, dar nu se sfia să se urce la volan. A fost cercetat de două ori pentru conducere fără permis. Duminică seara, bărbatul a băut bine, şi-a luat copiii şi nepoţii şi au plecat la plimbare cu bolidul său.

I-a ucis pe toţi, după ce a plonjat cu maşina în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Tragedia s-a petrecut la ieşirea din Cernavodă, în zona unei stații de pompare. Când a pierdut controlul volanului, Memet Vadet (44 de ani) îi avea în maşină pe copiii lui, o fată în vârstă de 27 de ani, doi băieți de 19 și 10 ani și pe nepoata lui de 5 ani, precum și pe Andrei, un băiat de 9 ani.

Bolidul a fost scos din apă cu o macara

simeon stalpnicul png

Maşina a rupt balustrada de protecție de pe marginea podului și a plonjat în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Imediat, s-a scufundat în apa rece ca gheaţa şi adâncă de aproape 7 metri. Martorii au sunat la 112, iar scafandrii au reuşit să scoată autoturismul la suprafaţă după câteva zeci de minute. Nici unul dintre pasageri nu a avut şanse de supravieţuire. Andrei lipsea, dar trupul său neînsufleţit a fost găsit pe fundul apei câteva ore mai târziu.

simeon stalpnicul png

Oamenii legii spun că autoturismul avea spart geamul din faţă stânga, astfel că, cel mai probabil, micuţul a căzut din maşină în momentul în care aceasta a fost scoasă la suprafaţă. Mama lui Andrei a trecut prin clipe groaznice. A povestit că fiul ei a sunat-o din maşina aflată sub apă. „A strigat «mamă, mamă» și s-a închis telefonul. Copilul meu a murit și eu nu am putut face nimic să îl ajut, nu știam ce se întâmplă", a povestit îndurerată Mihaela Pițiu. Medicii legişti au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie. În autoturism a fost găsită și o sumă importantă de bani.

UPDATE CUMPLIT! Părinţii, copiii şi bunicul, morţi după ce au căzut cu maşina într-un canal

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net